10-те tumblr-a, които всеки трябва да следва

Не ти трябва личен живот, когато имаш tumblr. Там можеш да убиеш достатъчно време, пращаме те в десет добри tumblr пространства

  • 09.10.2013
  • от редакторите

10. Humans of New YorkФотографът Брандън Стентън събира симпатични и обикновени жители на Ню Йорк, разказва техните истории и се подготвя за книга с най-интересните попадения.

9. HyperAllergic

Ежедневен ъпдейт от арт света. Създателите на колекцията са и партньори на първия Tumblr Art Symposium.

8. WorstRoom

Ако някога си се оплаквал от висок наем или стари мебели, разгледай тук. Ужасяващи примери за помещения, отдавани под наем за живеене на приятни цени.

7. She Works


Това всъщност е сайт за дамите, но проблемите в работата не се делят на полове, затова го препоръчваме на всеки, който желае да разгледа мотивационни бележки, написани от случайни жени в труден период на работното им място.

6. Smart Girls at the Party


Еклектичен проект на Ейми Пелър, която интервюира момичета (и жени), които променят света чрез себе си. Вътре откриваш мнения за всичко: от съвременно изкуство до политика и наука.

5. Council of Fashion Designers of America

Може би най-красивият tumblr (на основната снимка), на който някога сме попадали. Вдъхновение в реално време.

4. Awesome People Hanging out Together

Готини хора, които се размотават с други готини хора. Разрови се, ще намериш епични снимки.

3. Oessa

Прекрасни гледки от Google Street View. С точни GPS координати, ако си ентусиаст.

2. The Burning House

Изключително позьорски, но красив фотожурнал на тема „Какво ще вземеш със себе си, ако къщата ти гори“. От MacBook Pro до гримчета и 3D очила. Нереално.

1. Things Organized NeatlyТова е по-скоро забавен, отколкото полезен Tumblr, в който всякакви типове публикуват гордо оптималната подредба на предмети от ежедневието ни. Безумно и впечатляващо.