Go Guide вече е и във Viber!

Мястото, където да ни следиш изкъсо

  • 08.02.2017
  • от редакторите

Февруари е. За едни дойде най- любовният месец в годината, за други – времето, в което пием заради самото пиене. На нас пък ни е време да си признаем на кого бяхме хвърлили око, а симпатиите се оказаха взаимни.

Тук сме да обявим официално връзката ни с Viber и съвместния ни проект, с който сме една идея по-близо до теб: Go Guide Public Account.

С други думи – вече можеш да ни следиш изкъсо, да виждаш backstage кадри, а тук-таме ще се показваме и ние – хората, които стоим зад всичко, което те упътва, вълнува, вдъхновява, разчувства, понякога дори ядосва.

След като отделиш около 10 секунди и вече ни следваш, можем заедно да пръскаме Love Vibes из любимото ни лилаво приложение чак до 16-и. По случай празника на любовта ще те преведем през местата на сърцето ни в града, които са винаги актуални, но сега са още по. Каним те на вино разходка из топ локациите в столицата, както и на една въздушна разходка с авиокомпании, които, знаеш или не, летят до София. Обещаваме да останем верни и на любовния плурализъм, като осигурим за всекиго по нещо: нещо полезно, нещо романтично и нещо, което пука балоните под форма на сърце.

Вече са налични и новите любовни стикери, които не пропускай да си свалиш, а най-забавната част оставихме за накрая.

Направи си любовен куиз в официалния Viber account и сподели с приятели резултатите.

В нашето Viber местенце всеки ще намери по нещо за себе си. Има много какво да ти кажем, трябва само да слушаш внимателно.

May the vibe be with you!