Събитията с вход свободен през януари

Нова година, нови събития

0 коментара Сподели:

Пътят към новата година е послан с добри намерения, а тук събрахме пет събития, с които да започнеш 2017 г.  

ЗИМНОТО ИЗКАЧВАНЕ НА МУСАЛА
21 и 22 януари

Традиционното зимно изкачване на връх Мусала се организира в памет на трима души, дали живота си за и на планината, всеки предпоследен уикенд на януари. Походът е двудневен и не е никак лек, така че е подходящ само за добре подготвени хора.

Преживяването със сигурност си струва, така че от сега може да потренираш за изкачването на Витоша и в 9 сутринта на 21 януари да си на началото на мусаленска пътека на паркинга на дворец Царска бистрица –Боровец. Ако ще ти е нужна допълнителна информация, можеш да намериш такава във фейсбук събитието, а любезните организатори са оставили и телефони, на които да се свържеш с тях.

УЧАСТВАЙ В СЪЗДАВАНЕТО НА СПЕКТАКЪЛ
4–6 януари

Проектът „Малко бъдеще“ те кани да станеш част от един нов вид спектакъл, в който всеки без значение от възрастта, талантите или предишния опит в театъра и танците може да се включи.

Програмата за сега не е известна, но можеш да се подготвиш за интересни уъркшопи и игри. Предварително записване е необходимо, а формата ще откриеш в страницата на събитието.

ФИЛМОВИЯ ФЕСТИВАЛ "СОФИЯ МЕНАР"
21 и 25 януари

Този месец безплатното кино ще бъде екзотично и анархистично. Филмите с вход свободен са от Таджикистан и изследват темите за изкуството в свят на подтисничество и любовта към музиката и танца като трансформираща сила.

Първата прожекция ще е в Dada Cultural Club с филма „Когато завесата падна“, а втората в бар Нов Берлин с „Искам да съм различен“.

Повече за специалните прожекции на София Менар можете да прочети на страницата на събитието.

ОТПРАЗНУВАЙ РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ЕЛВИС
8 януари

Елвис е роден на 8 януари 1935 г. в щата Мисисипи в САЩ. След смъртта му в негова част всяка година на 8 януари феновете на музиката му организират партита, където с луди танци почитат краля на рокендрола.

Тази година софийското парти ще бъде в бар ПЕТЪК, така че излъсквай сините си велурени обувки и се насочвай натам!

ОСНОВИ И ПРИЛОЖЕНИЕ НА ИНТЕРАКТИВНИЯ ДИЗАЙН
12 януари

Семинарът по основи и приложение на интерактивният дизайн ще се проведе на 12 януари от 19.00 в Софтуерният университет. Лекцията ще бъде разделена в два модула, с двама различни преподавателя – съответно основи и приложение, така че за около 3 часа ще можеш да овладееш, както част от теорията, така и от практиката.

За повече информация, погледни линка по-горе.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *