СЪБИТИЯТА С ВХОД СВОБОДЕН ПРЕЗ МЕСЕЦ ЮЛИ

Музика, танци, спорт и кино безплатно през новия месец

0 коментара Сподели:

След като времето се затопли, е време и ние да загреем с горещите летни предложения на софийска територия. Тук събрахме най-добрите от тях.

A – Z Jazz fest (1 – 3 юли)

За поредна година Джаз фестът в парка зад Хилтън (известен като парк на красотата) ще е едно от най-свежите неща, които можеш да направиш с петъчната, съботната и неделната вечер в началото на юли.

От 1 до 3 юли всяка вечер между 4 и 11 ще можеш да се насладиш на джаз музика от близо и далеч на открито, така че слагай танцовите обувки и се насочвай към парка още в края на работния петък.

Велосипеден поход (8 – 10 юли)

Раница, колело… изпя Стефан Вълдобрев преди няколко години. Велопоходът е предвиден за следващия уикенд на месеца и ще те разведе из най-красивите местности в Родопите. Ще има приключение с теснолинейка, къпане в язовир и лагерни огньове и всичко това напълно безплатно по повод рождения ден на София Грийн Тур. Побързай и се запиши предварително за събитието. 

Малък сезон (1 – 3 юли)

Все още не е късно да присъстваш на някое от представленията, прожекциите и работилниците, с които театър „Сфумато“ закрива официалния си театрален сезон и дава възможност на младите в сценичното изкуство да покажат най-доброто от себе си.

Малък сезон започна в края на юни и продължава до 3 юли.

Блок Кино (от 14 юли)

Блок Кино довежда най-новото от българското кино до дома ти или поне до квартала ти. Идеята е да можеш да се насладиш на произведеното в България седмо изкуство на алтернативни екрани, разположени в дворове, читалища, междублокови пространства и дори Витоша.

Програмата обхваща юли и август, а филмите са всичко, което най-вероятно си изпуснал през последните години.

180 градуса (23 – 29 юли)

Фестивалът „180 градуса“ се завръща в София между 23 и 29 юли. Ще има музика танци, видео инсталации, пърформанси, късометражно кино и пак музика.

Основните локации ще са Виваком Арт Хол, Фабрика 126 и Гьоте институт, а програмата обещава да не скучаете през цялата седмица.

ВИЖ ИНТЕРВЮТО НИ С GORGON CITY. ХОРАТА ЗАД МЕГА-ХИТА IMAGINATION

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *