В СОФИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА 22-24 АПРИЛ

Съботно-неделен баланс - зелен базар и пиене за спорта

0 коментара Сподели:

SOBAZAAR GREEN EDITION #4
СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, ОТ 10:00ДО 19:00 ЧАСА, СОХО

В симпатичната зелена къща на споделеното пространство СОХО отново се събират под един покрив производители на стойностни неща и хора, които ги е грижа какво използват и похапват. Селекцията този път е от 50 участници, сред кото свежи и пакетирани био храни и напитки, лимитирани серии дамска, мъжка и детска мода, бижута и други аксесоари, био козметика, книги, играчки и интериорни дизайнерски решения. За част от тях вече сме ти разказвали – не пропускай да си вземеш кафе за вкъщи от Дабов, горещо сосче от българската "люта" ферма Chilli Hills, здравословно десертче от Rawlly или супер цветен и вкусен macaroon от Chez Fefe. Ако пък се захласнеш по страхотните цветя и други растения, да знаеш, че са от NEA, новия цветен магазин на ул. "Ангел Кънчев" 29. И докато си в СОХО се оглеждай за изложбата "Алиса" на Теодор Лозанов.  

MOONS
СЪБОТА, 17:00 – 22:00, BRAVE MOUSTACHE STORE

От Brave Moustache ни обещаха да не си поемат дъх и не се шегуваха. Тази събота в арт пространството на ъгъла на "Раковки" и "Хан Крум" ще бъдят представени шест нови графики върху лимитирани принтове на ситопечат, както и нови пролетни тениски и качулки. Ако пък имаш късмет, може все още да хванеш и някоя бутилка от лимитираната серия  – малиново вино с илюстрации на Brave Moustache и Olex OleOle.

ТЯ, КОЯТО МАХА ОТ ВЛАКА
ПЕТЪК, 17:45ЧАСА, КИНО ОДЕОН
СЪБОТА, 15:15 ЧАСА, КИНО ОДЕОН
НЕДЕЛЯ, 13:45 ЧАСА, КИНО ОДЕОН

Ако си пропуснал да видиш новия къс филм по сценарий и режисура на Камелия Петрова, удава ти се втори, пък и трети шанс… Филмът “Тя, която маха от влака” е по мотиви от разказ на Георги Господинов и разказва три любовни истории: първата е на Арман и Кристин, които играят опасна игра с чувствата си; втората е на един възрастен мъж, отказал се от голямата си любов и заживял в спрялото време на своя семеен селски живот; третата е на млад кантонер, влюбен в миража на момиче, което е виждал един-единствен път.

АКТЬОРИ СРЕЩУ ПОЕТИ
СЪБОТА, 8:30 ЧАСА, ТЕАТРАЛНА РАБОТИЛНИЦА СФУМАТО

Шестима поети (Росен Карамфилов, Никола Петров, Иван Димитров, Владимир Сабоурин, Стефан Икога, Стефан Гончаров) ще се изправят срещу шестима актьори (Августина-Калина Петкова, Нено Койнарски, Александър Недков, Пламен Димов, Димитър Крумов, Станислав Кертиков), за да ни покажат нагледно приликите и разликите между авторското четене и актьорското изпълнение на поезия. Публиката ще реши изхода от своеобразната словесна схватка.

ПИЯ ЗА СПОРТА
НЕДЕЛЯ, 11:00 ДО 18:00, GREEN SPORT

Най-вълнуващото спортно събитие за онези от нас, чийто спортен хъс свършва с тичане до бара. Турнирът вече се е превърнал в "емблема на допинга, черното тото и алкохолните стимуланти", а участие вземат над 20 любими софийски бара. Тимовете са с кодови имена като АФК "Негодниците", "Светкавица Петък", "Динамо Шишман" и други, а играчите може би за пръв път ще видим по светло. Турнир по футбол между баровете, тонове бира, люто хапване, необвързани момичета част от фенската маса, пиян водещ и приятна селекция на музиката, усмивки със съмишленици и една малко по-различна неделя.

И ТУК МОЖЕ ДА ВИДИШ СУПЕР ЗАБАВНОТО ИНТЕРВЮ С ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА "ПИЯ ЗА СПОРТ"!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *