She’s the ONE – осем огън жени, за които няма невъзможни неща

Няколко вдъхновяващи жени, които ще ни запалят с историите си и ще ни покажат, че дамите можем всичко. Къде и как – чети нататък

0 коментара Сподели:

Прекрасно е когато разберем, че да почиташ и уважаваш дамите не се изчерпва само със зюмбюл на 8 март. Чудесно е и да осъзнаем, че за да сме щастливи ние момичетата просто имаме нужда да бъдем свободни. Свободата да избираме професията си, хобитата си, стремежите си и да реализираме мечтите си, колкото и „мъжки“ да са те – е главната отправна точка да се усмихваме и да живеем щастливо. Ето защо с нескрит кеф ти съобщаваме, че във всеки ден от месец март ще можеш да прочетеш историите на някои от най-забележителните жени у нас на страниците на Dir.bg. Там ще научим какви са препятствията, които всяка една от тях е преодоляла по пътя към мечтите си, как понятието „невъзможно“ може да бъде лишено от смисъл и защо вярата в себе си е ключът към успеха.

Кулминацията на тези вдъхновяващи примери пък ще е на 28 март, в Клуб 1 на НДК, на вълнуващата конференция „She‘s the ONE".

В нея екипът на #URBN ще ни представи осем жени лектори, които въплъщават представата ни за силни, успели и модерни дами. На сцената на "She`s the ONE" ще изгреят вдъхновяващи, стойностни и успешни жени, които заслужават да бъдат под прожекторите много по-често. Жени, които спасяват животи. Буквално. Такива, които развиват успешно огромни компании.

Такива, които правят живота на хората по-красив и издигат естетиката на качествено нови равнища. Такива, за които скоростта е вдъхновение. За които модата е живот. За които опазването на животните е мисия. За които театърът е съдба. На 28 март, в Клуб 1 на НДК, няма да се учим да летим, размахвайки с ръце, нито да пеем като Уитни Хюстън, 

но ще се надъхваме взаимно как да бъдем жени с главно Ж,

как да прескачаме препятствията по пътя си, как да видим накъде да вървим и как да решим в коя посока да завием. Входът за конференцията е свободен, а местата си можеш да резервираш точно тук, като те съветваме да не пропускаш това събитие, което ще ни напомни, че наистина дамите можем всичко.

За още вдъхновяващи дами – виж 5 жени, без които светът нямаше да е същият.

Или прочети "За" и "против" вечната тема на раздора 8 ми март.

За останалото от света и у нас – последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *