КАК ПОДЛУДЯВАШ МЪЖЕТЕ?

Или как с един коментар да спечелиш клъч French Connection и дълга жилетка Mango

0 коментара Сподели:

„Какво е един мъж без жена?“ се пееше в едно позабравено парче. Ако трябва да отговорим с чувство за хумор на този въпрос, ще кажем – финансово стабилен. В най-женския месец имаме право да си признаем – дамските мании понякога излизат доста скъпо.

А винаги е хубаво да се поглезиш я с нов клъч, я с нова жилетка. И ако няма мъж, който да разбира от намеци, че старата ти чанта е с 2 колекции по-близо до пенсионирането й в гардероба, то ни има нас с Fashion days. Ето тези два прекрасни подаръка подаряваме на някоя от вас по познатата схема:

Жените сме с много лица, но имаме едно, с което истински подлудяваме мъжете. Кое е твоето най-често използвано АЗ? Ако не можеш да прецениш, ориентирай се по селекцията от дрехи. С Fashion Days изборът винаги е огромен!

СПОРТНАТА

За ленивата част от женското съсловие това е голяма мъка. Факт е обаче, че мъжете усукват вратове след тичащите на стадиона мацки, дамите, които знаят какво правят във фитнеса, и тези, които повече ще се изкефят на съвместен излет с велосипеди, отколкото на разходка из мола. Активните мацки са мацки със самочувствие, но такова, на което не му е нужен грим и чисто нов тоалет. Те са спортни дори когато не спортуват.  Да изваеш тяло на древногръцка богиня не е никак лесно, но пък изборът от дрехи и… мъже след това е, меко казано, разнообразен. Затова разгледай какви спортни клинове има в чекмеджето на Fashion Days, с които клековете във фитнеса биха изглеждали секси дори за останалите трениращи дами наоколо.

КАРИЕРИСТКАТА

Стоите си в ресторанта и докато той се усети, вече си платила сметката. В службата си двигателят на работния процес, а когато твоят човек присъства на служебните ти разговори, в очите му се чете възхищение. Имаш суперсилата да правиш подаването на данъчна декларация да изглежда секси. Защото си независима и властна точно толкова, колкото един мъж никога да не изгуби интерес. Всички знаем с какво е облечена кариеристката от мъжките фантазии. Cat-eye очилата, дори и без диоптър, са запазената марка на тази визия, а полите с висока талия по тялото са достатъчна мотивация да ти се работи в офис. Ужасно привлекателно е.

ДЕТЕТО

Другата крайност са онези мъже, които обичат да владеят ситуацията. Егото на противоположния пол е като стъкларски магазин, затова е нужно там да стъпваме леко и грациозно. Лолитките знаят това и го умеят до съвършенство. Женствеността никога не излиза от мода, а в този ред на мисли истински женствено е да му позволиш да чувства мъжкото си превъзходство, дори и в действителност именно ти да държиш нещата в свои ръце. Ако това е твоят стил, виж какво препоръчваме да носиш.

СЪБЛАЗНИТЕЛКАТА

Тя е зодия лисица и хитрите женски номера не са й никак чужди. Смятаме, че всяка дама трябва да умее да се превръща в съблазнителка от време на време, защото едно от най-сладките неща на това да си жена е именно талантът да съблазняваме. За всеки мъж гардеробът на една съблазнителка би бил достатъчно вдъхновяващо място, при вида на което единствената му надежда ще е… всяка дреха да си остане там или поне да се разкопчава лесно. Ето идеи с какво да го впечатлиш, в случай че съблазнителката в теб се обади.

НЕПОКОРНАТА

Ако някой подлудява мъжете буквално, то това е непокорната. Мацки като нея са причината ураганите да носят женски имена. Непредсказуемостта е най-очарователното й качество, защото всеки ден с нея е приключение. Точно затова в гардероба на всяко непокорно момиче има поне едно дънково или кожено яке, както и раница, която да пасва на свободолюбивия й характер. Понякога и това са единствените неща, които са й необходими, за да тръгне нанякъде. Дали ще я пусне, или ще има смелостта да я следва, е въпросът, който всеки мъж трябва да си зададе, преди да хлътне по непокорна мацка.

СРАМЕЖЛИВАТА

Леката червенина по бузите и сведеният поглед при всеки негов комплимент е не просто чаровна, но и онова, което е на изчезване във времената на еманципация и независимост на нежната част от обществото. Срамежливата би избрала по-консервативен аутфит, но в никакъв случай скучен. Зад притеснителната обвивка често се крият всички останали типове мацки, които изброихме, само че, за да позволи на един мъж да ги види, ще му трябва да се зареди с голяма доза търпение. Ако си от срамежливите мацки, виж какво селектирахме за твоят безупречен външен вид.

Сподели ни в коментар под статията кой тип жена е най-близък до най-изявената страна на твоя характер. С кое твое АЗ побъркваш мъжете?

Имаш време до 30.03.2016 г. включително, а на следващия ден по традиция ще обявим късметлийката, която печели клъч French Connection и дълга жилетка Mango. Дерзай!

Запознай се с общите условия за участие в играта!

Голямата ни модна победителка е Plamena Girginova (Плам)! Честито Пламена, бъди очюрователна и винаги себе си!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *