ЛЮБОВ ПО ВРЕМЕ НА ХОЛЕРА

Или къде да НЕ търсиш любовта

0 коментара Сподели:

Любовта е отрова. Така пеят Слави и Софито. Прави са, защото любовта към живота може да докара човек до състояния, изискващи детоксикация, консумация на активен въглен или минимум профилактичен Алка Зелцер.

По-вероятно e обаче да не става въпрос за такъв вид любов. По това време на годината повечето търсим нещо тривиално и свежо като лятна свалка, възпята в песен на Михаела Филева. Като опитен сваляч с две бройки за последните 6 години и половина, едната от които платена, и то по погрешка, искам да те уверя, че тези неща не си струват. Нищо не може да се сравни с истинската любов… освен може би Пол Погба да отиде в Ман Юнайтед за 100 милиона и да те накарам да гугълнеш този пич. И все пак преди той официално да подпише и милиони фенове да еякулираме непредизвикано, искам да ти кажа няколко места, на които е препоръчително да Не търсиш истинската любов.

САНАТОРИМ/ОПАШКА ПРЕД КАБИНЕТ ЗА КОЖНО-ВЕНЕРИЧЕСКИ БОЛЕСТИ/АПТЕКА

Щом сте се засекли там, значи имате нещо в организмите си, което не функционира правилно, а това е важно за бъдещото ви поколение. Не възприемай буквално заглавието и това, че любов по време на холера е възможна, все пак физическите заболявания са деликатна и дълбоко интимна тема.

В БАНКАТА, ДОКАТО ТЕГЛИШ КРЕДИТ

Много опасен нож с две остриета. Кредитът значи, че нямаш пари, скоро ще имаш, но не се знае колко дълго ще продължи това. За сметка на него съветът ми е безплатен, константен и практичен. Той е да се отдалечиш на безопасно разстояние за известно време.

СЕЛО ЖЕЛЕЗНИЦА

Ще цитирам и обезсмъртя един приятел, който заяви, че от там „котка не бих си взел, кво остава за жена“. Не че за мен има някакво значение, при положение че даже от квартал Сухата река не ми връзват.

НА СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА НА „БЪРЗИ И ЯРОСТНИ“

Брат, не че те подценявам, но освен ако не си от Бургас или поне толкова богат, там, където на едно място са Вин Дизел, Скалата и Джейсън Стейтъм, ти работа нямаш !

ПАРК ВЪРТОПО СЛЕД 21 ЧАСА

Там можеш да търсиш истинска любов само ако тя разхожда питбули без намордници. За такива случаи хората са казали, че от любовта боли, особено ако е охранявана от звяр със захапка около 105 кг/см.

СТАДИОН „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“

Там по принцип нищо хубаво не можеш да намериш, какво остава за любов. Освен това в последно време любовта там е и платена.

ЧАКАЛНЯТА В РАЙОННИЯ СЪД

Щом си го докарал до съд, не ти е чиста работата, за такъв развой загатнах и малко по-нагоре, сам познай в коя част… Мхм да, а сега обратно за съда, тук надежда има. Всеки е невинен до доказване на противното с влязла в сила присъда, както гласи презумпцията за невиновност. Знаем, че в България, правосъдието работи, законите се прилагат точно и съдът си върши работата, тъй че смело напред !

И все напред към нещо положително. Къде можеш да срещнеш истинската любов? Физическите болести са кофти, но психическите може и да помагат. Най-неочакваното място, където можеш да срещнеш любовта, е психиатрията, защото, както пише една авторка, важно е да намериш същия изрод като теб. В този случай аз бих добавил от себе си, разбирай го по-буквално.

Андрю те съветва още кои места в София да не посещаваш.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *