Безплатните събития за септември

Месецът започва с музика и танци и завършва в Пловдив

0 коментара Сподели:

Есента не е причина да губиш слънчевото настроение, затова за завръщането в София сме ти приготвили поне пет неща, с които да се позабавляваш.

ТАНЦИ

Сезонът на танците не е отминал и спортен център „Били денс“ ти предлага да посетиш заниманията там напълно безплатно. Денят е 11 септември, а часът и мястото можеш да откриеш в събитието им във Фейсбук.

AFTER FEST

Един фест в повече никога не е излишен, а този си е направо задължителен за посещение, ако ще си в района на София през празничните дни. Купонът ще се случи на Витоша между 3 и 5 септември, като освен разнообразна музика там ще можеш да откриеш и куп други радости – хамаци, игри, велоразходки, кратки планински преходи и какво ли още не. Боянският водопад е на по-малко от час, така че можеш да съчетаеш полезното с приятното и да се насладиш на един страхотен дълъг уикенд в любимата планина.

ГАЙДАРСКО НАДСВИРВАНЕ

Един друг фестивал ще огласи южната част на София през първия уикенд на септември. На 3 и 4 на голямата поляна в Южния парк ще се проведе Гайдарско надсвирване “Златна българска гайда“. Освен музика ще има нестинарски танци и домашна автентична храна.

КАРИЕРА В БЪЛГАРИЯ. ЗАЩО НЕ?

Ако вече си минал възрастта, в която свързваш септември с началото на уроците или лекциите, то тогава темата за кариерите най-вероятно сериозно те вълнува. Ако все още търсиш себе си в професионалната джунгла, това събитие може да ти даде отговор на някои въпроси или пък направо да те зарадва с нова работа. Входът е свободен, но не забравяй да се запишеш предварително.

ПЛОВДИВСКИ НОЩИ

Нощта на музеите и галериите е едно от най-свежите събития в календара. Тази година ще се проведе на 23 и 24 септември. Както винаги програмата ще е доста богата и ще е разделена на няколко направления – „Музеи и галерии“, „Култура и клуб“, „Град и публични пространства“ , а за най-малките посетители на събитието ще има „Малка нощ“.

За повече информация и пълна програма, можеш да следиш тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *