3 лесни стъпки да се приведеш в перфектен вид за 3 минути

Понякога е нужен много малко макиаж, за да сияеш, стига "малкото" да е Garnier

0 коментара Сподели:

Красотата е изкуство, а за него времето е относителна мерна единица. С навременно внимание в комбинация с точен "инструмент" и доза познание, всяка картина може да бъде реставрирана отново и отново. Независимо от възрастта й.

Ако погледнем на лицето си от тази гледна точка и облечем малко усилия в одеждите на правилното отношение, ще открием онази формула, в която признаците на стареене губят сили пред сияйния тон на здравата кожа.

В тази уж магия, продуктите на Garnier участват с главна съставна роля в продължение на повече от век. Козметичният световен лидер не подценява значимостта на обратната връзка със своите потребители и на нейна база дерматолозите работят в крак с тенденциите. Именно тук се срещат и покриват бюти потребностите на жените и мъжете в най-различна възраст. Доказано, продуктите Garnier подсилват здравето на кожата и подчертават красотата й без да нарушат нейната здравина. Заради тази ключова тяхна способност, днес решихме да споделим с теб как да откриеш онова богатство, което всяка сутрин търсим в огледалото.  

Няма да дълбаем в никакви сложни и изискващи много свободно време ритуали. С помощта на Garnier, красотата може да се побере в 

3 лесни стъпки, с които ще изглеждаш по-добре в рамките на 3 минути. 

Нека се върнем малко назад във времето с няколко думи за началната история на козметичните анти ейдж продукти. Всъщност BB кремовете стават популярни, след като азиатските бюти ритуали започнаха да превземат света. В днешни дни, този "плод" на козметичната индустрия продължава да е един от най-използваните в ежедневната разкрасителна грижа. Фактът, че е супер лесен за нанасяне и има благоприятни ползи за кожата го прави най-верният ни и незаменим спътник по пътя към сияйната кожа. BB кремът е създаден за всички нас, които завъртяни от темпото на всекидневието нямаме възможност да отделим много време сутрин в задълбочени разкрасителни ритуали, но държим, кожата ни да е здрава и защитена от "ударите" на климатичните влияния, замърсяването и т.н. 

Защо да му се доверим?! Отговорът е прост. Beauty balm или blemish balm, откъдето идва съкращението ВВ, означава балсам, който покрива недостатъците – хидратира, изравнява тена, действа като база, има слънцезащитен ефект и е покривен като фон дьо тен. Леката му кремoобразна формула, се абсорбира от кожата подобно на способността на овлажняващия крем, а покритието е нежно и придаващо топъл завършващ тон, който веднага прикрива уморената кожа, а това е повече от основателна причина.

Ето и каква е тайната на естествения и лесно постижим в домашни условия перфектен, ежедневен грим: 

Първата стъпка е да "събуждиш" кожата си с дневен крем. Колкото и да е хидратираща формулата на BB крема, никога не е излишна още една сутрешна доза свежест. 

След погалването с дневния крем, нанасяме ВВ крема с четка, гъбичка или с пръсти.

За разлика от фон дьо тена, неговата текстура е много по-лека и с естествен завършек, което позволява да се носи като база, без да има необходимост от други продукти. Кожата изглежда озарена и с естествен равномерен цвят, което е ключовия момент на всяко сияйно излъчване. 

Последният щрих нанасяме със спирала, за да озарим и погледа. 

Понеже добре знаем, че от време на време на повърхноста изплува въпроса "Дали да не добавя и малко цвят за акцент?!", ето и бързо решение на тази дилема. Подчертай устните си с подходящия тон балсам, от който можеш да откраднеш и частичка за ролята на кремообразен руж.

Voila! Картината е завършена!

Оцвети гардероба и денят ти ще го последва

неща, с които ще изглеждаш куул през пролетта

Какво се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *