Кои са печелившите във вторите Go Food & Drink Awards

Ти гласува, те спечелиха!

0 коментара Сподели:

Иван Коловос, Паскал Попов

С шумно парти в петък вечер (което можеш да гледаш тук благодарение на STREAMER.BG – бел.ред.) обобщихме 12-месечен труд и обикаляне из града в търсене на най-добрите места за хапване и пийване. Годишните награди на Go Guide бяха раздадени, а след тридневни празненства с победителите в категориите сме готови да ти разкажем и какво точно се случи на тях.

GO FOOD & DRINK AWARDS за 2016-а събра каймака на ресторантьорския бизнес и едни от най-цветните хора на града a.k.a. нашите приятели в Пространство 108.

Под диско звуците на DJ Ivan Tanchev и музикалната селекция на Влади Герасимов наградихме 18-те най-обичани заведения в града, които бяха избрани от 14-те хиляди гласували в едномесечната кампания.

Усмихнатите лица на Гери Турийска и Димитър Павлов (които така красиво стояха на сцената благодарение на Morrigan – бел.ред.) посрещаха всички, които се качваха на сцената – независимо дали за да дадат плакет или за да го получат, а сред колоритните присъствия, огрени от прожекторите няма как да пропуснем тези на екипа на Майко мила – Красимира и Елисавета; нашия вино редактор Оля Идва; ексводещия на формата Мартен; шоколатиера Ради Стамболов; човека, който владее "Езикът на бирата" Людмил Фотев; стожерите на клубната култура у нас Стивън и Ясен Петров и още много приятели, които по душа са Go Guide.


#азсъмgoguide е кампания, която стартирахме през 2016-а, за да насърчим всички наши читатели да се включат с предложения, мнения и, разбира се, прекрасни снимки от любимите си места.

Вярваме, че това е начин, чрез който подкрепяме хората, грижещи се за денонощния ентъртейнмънт в нашия град, и тези, които буквално задоволяват всичките ни сетива. Същата тази сила, а именно нашите читатели, използвахме за добро и още веднъж, за да определим кои са най-добрите сред добрите! А резултатите се оказаха реален фийдбек за това, кой как се е справил през изминалата година.

Максимата, в която вярваме вече 11 години, е, че конкуренцията поражда качество, а това е от полза както за бизнеса, така и за клиентите.

Разбира се, всички номинирани заведения заслужават адмирации за свършената работа, затова връчихме стикери на над 90-те места в селекцията ни, които да са индикация на загубените в града, че са на изпитано и изпробвано от Go Guide място.

GO FOOD & DRINK AWARDS 2016 е безценен опит и със сигурност сме амбицирани наградите за 2017-а да са на още по-високо ниво. Вече започнахме да работим върху тях, но преди да ти издадем повече, ето и всички 18 наградени в преброяването на вторите годишни награди на Go Guide. В проценти включваме и подгласниците във великолепната тройка от всяка категория.

Благодарим на приятелите, без които церемонията нямаше да бъде същата – Corravin, Morrigan, Riu Pravets Resort, NotosGalleries, Lenovo, Zagorka, Maxxium, Девин, Манастира, STREAMER.BG!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *