Еко категорията на Go Guide Seaside Awards 2024 – виж местата, които работят с мисъл за природата

„Еко Партнърс“ ни мотивираха да номинираме тези, които намаляват отпечатъка върху планетата – ето кои са местата, които ни впечатлиха с еко практики

0 коментара Сподели:
Еко категорията на Go Guide Seaside Awards 2024 – виж морските съкровища, които работят с мисъл за природата

Go Guide Seaside Awards 2024 чакат твоя глас, за да наградят най-добрите сред най-добрите!

Третото издание на летните награди идва с изненада – еко награда, която ще връчим както на местата по Северното, така и на локациите по Южното Черноморие!

И тази година конкуренцията е оспорвана,

а заведенията, които впечатляват, са както нови герои, така и утвърдени звезди на бар и кулинарната сцена! Ние ги разделихме в 12 категории – пет за севера, пет за юга и две, посветени на точките по картата, които следват еко практики и намаляват отпечатъка върху планетата. 

Опъвай платната, изчисти вкусовите рецептори и се настрой за истинска наслада за сетивата.

Споделяме всичко за категорията, която става с подкрепата на „Еко Партнърс“ – виж морските съкровища, които работят с мисъл за природата. Гласувай за своите фаворити на awards.goguide.bg!

Еко категорията на Go Guide Seaside Awards 2024 – виж морските съкровища, които работят с мисъл за природата

Истински добрата чиния се настанява в сърцата ни, когато е приготвена с пресни продукти, отношение към детайла и майсторство в презентирането. Локациите, диктуващи запомнящия се вкус, ни привикват отново към себе си и обещават

удоволствия, възклицания и вкус, задоволяващ най-съкровените ни желания.

В категорията Best Eco-Minded Place можеш да откриеш именно такива представители – слънчеви отбивки, които впечатляват с меню, а също заслужават и всеобщо признание за това, че променят посоката и се грижат за природата! 

Еко категорията на Go Guide Seaside Awards 2024 – виж морските съкровища, които работят с мисъл за природата

Това са онези места, в които:

водата е филтрирана, а не в пластмасова бутилка, сламките са от хартия, стъкло или метал; отпадъците се събират разделно; стъклените бутилки се рециклират на място. 

Нашите приятели от „Еко Партнърс“ се стремят именно към зелено бъдеще и правят големи стъпки в изпълняването на мисията си –

образоват нас, помагат на бизнеса, грижат се за опазването на околната среда. Те предоставят консумативи и иновативни машини за трошене и събиране на стъклени опаковки, а след това ги извозват и рециклират. 

Еко практиките ни карат да се замислим, но и вдъхновяват – затова гордо издигаме на заслужен пиедестал местата по родното синьо, които избират промяната и работят в посока по-смислен и устойчив начин на живот. Локациите, които използват мисълта за природата като мотивация, можеш да откриеш в категорията Best Eco-Minded Place, разделена на север и юг!

Северно Черноморие: Memento, NEMO, Villa Mare
Южно Черноморие: Beach Bar Caribe, Bodrum, Flora Bar & Grill

Тях наричаме „еко отличници“, защото са доказали, че в битието им е преплетена мисълта за Земята. Чрез техните добри практики намираме добрия пример и ставаме по-отговорни към действията си.

С помощта на „Еко Партнърс“ можем да им кажем едно голямо „Благодаря!“, да засвидетелстваме признание, да ги наградим!

Еко категорията на Go Guide Seaside Awards 2024 – виж морските съкровища, които работят с мисъл за природата

Гласувай за еко местата по родното Черноморие, както и в останалите 10 категории, за да подкрепиш своите любимци и да им подариш приза „най-добър“.

Вотът ти е важен, ценен и нужен както за нас, така и за бизнеса –

влез на на awards.goguide.bg, гласувай в поне 6 категории, регистрирай вота си и потвърди участието си. Имаш време до 31 август, а след това можеш да спечелиш и награди!

Go Guide Seaside Awards 2024 започна – гласувай за любимите ти места на Черноморието

Най-добрите сред най-добрите – виж категориите в третото издание на Go Guide Seaside Awards

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *