Събития за седмицата: 12-18 август

Ето как разнообразиш следващите седем дни

0 коментара Сподели:
Събития за седмицата: 12-18 август

Лятото влиза във фаза „средата на август“ и ни се обяснява в любов – казва, че скоро ще замине, но ще ни остави спомени задълго.

Ние обаче сме пуснали котва на морето, а София ни приютява само за да ѝ разкажем какво ни се е случило там. Въпреки че още не сме готови да кажем „Чао!“ на златистия пясък, топлия вятър и безкрайното синьо, ти показваме чара на столицата, който винаги ни държи влюбени в нея. Между другото и тя успя да си отдъхне, да забави пулса на улиците и да трансформира облика си в тайна – такава, която сам да разгадаеш, връщайки се за постоянно при стари приятели и уютен дом. Ако си обратно в нейната прегръдка, даваме ти идеи как разнообразиш следващите седем дни!

Водна кула – пространствена инсталация на Юлиян Табаков
15 август – 15 септември, Галерия +359

Събития за седмицата: 12-18 август

Юлиян Табаков е сред любимите ни художници, затова новината, че още тази седмица ще можем да се докоснем до негов проект, истински ни развълнува. Визуалният артист ни показва пространствена инсталация под името „Водна кула“, а на нас оставя да я усетим и разберем.

Krakra Jazz
16–17 август, крепостта „Кракра“

Събития за седмицата: 12-18 август

Отскачаме за кратко до Перник, където в края на седмицата градът ще говори само за музика. Вторият международен джаз фестивал в града ще събере на една сцена артисти от цял свят за двудневен кеф. Намигваме ти, че тази година ще бъде обособена и безплатна къмпинг зона!

Маймунарника GIN IN THE PARK
13–16 август, „Маймунарника“

Събития за седмицата: 12-18 август

Лятото и джинът вървят ръка за ръка, а ние можем само да ги последваме към едно от любимите им места. Озоваваме се в парка, където сред дървета, феи и маймуни намираме спокойствието на вечерта и предизвикателствата на партито. Предстои ни да сме част от третия „Маймунарника GIN IN THE PARK джин фестивал“, което означава, че ще смесим богати на аромат и вкус коктейли с качествена музика. 

FREE RAVEKUPE UNDERGROUND PARTY
16 август, КУПЕ

Събития за седмицата: 12-18 август

Да танцуваш, сякаш никой не те гледа! Рейвът дава точно това – онази свобода, от която имаме нужда, и същата, която зарежда батериите ни до максимум. Остави се бийтовете да контролират тялото ти, светлината – ума, а енергията на пространството да те отведе в друга вселена!

Петък сме в КУПЕ, а ти видя ли лайнъпа?

Go Guide Seaside Awards 2024 започна – гласувай за любимите ти места на Черноморието

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *