В търсене на любимия кадър – нова изложба показва връзката между високите технологии, модата и фотографията

Виж възможностите на HUAWEI Pura 70 Ultra през иновативната му камера – зад нея стои Костадин Кръстев – Коко, а експозицията вече е подредена в Piu-Dolce

0 коментара Сподели:

След като през последните две седмици ти показахме Папи Ханс във впечатляваща изложба,

а после и се срещнахме поотделно с професионалиста, който снима – Темелко Темелков, и звездата, която застана пред обектива – Константин Трендафилов (Папи Ханс), е време за още!

Да, HUAWEI ни зарадваха повторно с нова изложба, която първо окраси стените на Villa Bellucci, а вече можеш да видиш и на нова локация – в Piu-dolce, където фотографиите остават поради големия интерес към изложбата.

Събитието е повече от изкуство – то комбинира възможностите на високите технологии с модата и фотографията. Резултатът идва с впечатляващи кадри, направени през камерата на новото бижу в колекцията на бранда – HUAWEI Pura 70 Ultra. Можем да ти потвърдим, че телефонът превръща всяка снимка в професионална фотография – убеди се сам и разгледай работата зад кадър на страхотния Костадин Кръстев – Коко чрез експозицията в Piu-dolce на ул. „Солунска“. Разказваме ти повече за фотографа, мястото и иновативната камера, в която ще се влюбиш.

Когато Костадин Кръстев – Коко е замесен в проект, знаем, че той ще бъде вълнуващ!

Той заснема точните пози в перфектни фотографии – улавя емоция, пресъздава история, оставя послание. Ненадминат в работата си, с почерк и резултати, които сякаш те омагьосват и не позволяват да отделиш поглед – ние знаем, че когато той снима, ще получим нова причина да обикнем още повече фотографията. Талантът му е неизмерим, което му дава поле за безкрайни креативни идеи – неговия усет си личи отдалеч и в изложбата на HUAWEI. Там той използва максимума от иновативния телефон, като пробва спецификите, водещи за модела. Как – разказваме ти надолу!

Huawei

Костадин Кръстев – Коко снима в движение, използва макрокамерата, играе с портретната функция и успява от кадър да създаде шедьовър.

Той комбинира усета си с възможностите за фотография, която надминава представите за телефон. Неговото оръжие – HUAWEI Pura 70 Ultra, успява да докаже, че камерата на устройството е впечатляваща. Ние я наричаме „революция в света на фотографията“!

Huawei

Изложбата показва всичко това – впечатляващи фотографии и модни вдъхновения, заснети с високо качество технология.

За снимките са използвани Ultraspeed Snapshot функция, чрез която се открива вдъхновението и улавя мигновено с Ultra Lighting камерата в комбинация с HUAWEI XD Motion Engine. Това означава, че ще получиш кадър дори обектът да се движи със свръхвисока скорост от 300 км/ч. Друго предимство на телефона, което е използвано и при реализирането на експозицията, е Ultra Lighting Super Macro. С него се разгадават детайли, тъй като разполага с до 35x макро увеличение и обхват на заснемане от 5 см. Голямата бленда F2.1 е бонус, който помага в търсенето на визуални находки, които се крият извън полезрението и могат да се намерят дори при слаба осветеност! HUAWEI Pura 70 Ultra е главно действащо лице в изложбата и с кадрите, заснети на портретен режим. В тях реалистичността на образа се запечатва в снимки, които излъчват живот.

Така всяко докосване на екрана означава момент, улавящ душата на модела – толкова ярка, колкото я усеща пред обектива.

Huawei

Време е да се насладиш на това изкуство – да видиш и усетиш резултатите от комбинацията между възможностите на високите технологии, модата и фотографията! Напомняме ти, че вече можеш да го направиш, като се отбиеш в една от новите локации в столицата – Piu-dolce, където те ще останат като част от постоянния интериор на заведението.

Виж какво може HUAWEI Pura 70 Ultra на живо, а след това се изгуби сред стелажите, уютните маси, топлите светлини и елегантния интериор в търсене на любимия кадър.

Go Guide Seaside Awards 2024 започна – гласувай за любимите ти места на Черноморието

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *