Сутрин, вечер онанизъм – здрав и бодър организъм

Международния месец на мастурбацията е тук

0 коментара Сподели:

„М“ като май, „мм“ като мастурбация, съберете двете и ще получите  Международния месец на мастурбацията! Историята накратко. Поддръжниците на празника не могли да изберат между две дати и в крайна сметка си стиснали ръцете да го честват цял месец, макар че при някои продължава цял живот. Официално инициативата тръгва от 14 май 1995 г. в чест на д-р Джоселин Елдърс, която е уволнена от президента на САЩ Бил Клинтън заради предложението й мастурбацията да бъде част от сексуалното образование в училище. Както казват изборните туристи – машала на такива идеи! В този ред на мисли 14 март е Международният ден на фелациото, но никъде из нета не се споменава, че той е учреден в чест на Моника Люински и нейните лични взаимоотношения с Бил Клинтън…

Според статистическите данни за явлението, което честваме,

92% от мъжете мастурбират, но аз предполагам, че останалите 8% не са били анкетирани, защото са били заети да онанират.

Нови изследвания показват, че редовното пипане засилва имунната система, което потвърждава заглавието, но опровергава моята теза, че онанизмът те прави безсмъртен. Мастурбацията намалява шанса да се разболееш от рак, диабет, както и помага при безсъние, за разлика от онзи досадник секса, заради който си лягаш по малките часове и после ходиш на работа като призрак само за да олабиш жилата. Народът го е казал: „Сексът е за престиж, ч*кията е за удоволствие!“.

При такива безспорни ползи, кой го бОли за вредите, но за да съм обективен, ще ти кажа, че тук-там пише, че от онанизъм се оплешивявало. Аз мога да го потвърдя, но това няма да ме спре. Така като гледам на Брус Уилис, Вин Дизел и Джейсън Стейтъм, също не им е голям проблем. На второ място сред опасностите прекомерното самозадоволяване водело до болести на мозъка.

Със сигурност е по-полезно от алкохола, добавям аз и гласувам с една ръка по обясними причини.

Други пък, които барат бадема, се оплакват, че страдат от липса на удоволствие от секса. Аз такива грижи нямам, защото секс не правя и без това.

В търсене на любопитни факти отскачаме до добрата стара Англия. Назад в годините откриваме, че необясними неща там са се случвали още преди Брекзита. Великите умове на Викторианската епоха смятали мастурбацията за болест и измислили приспособление със закачливото име Jugum penis, което имало стоманени зъбци и въобще звучало много неприятно, но било предназначено да предпазва мъжете от това да получат ерекция. При такива условия и пари да ми дават, няма да изкарам и два дена там.

За всички родени в края на 80-те и началото на 90-те осъзнаването на настоящия празник започва в ранния пубертет със старо, грозно, космато немско порно на видеокасета, в комплект с еротичния разказ на „Хай клуб“. В същото списание даваха и съвети, които на мен ми се струваха някак непрактични, защото облъчваха да се мастурбира на фона на приятна музика и ароматна свещ. Всичко това ми приличаше на саундтрак на действие, което е най-хубаво да не привлича вниманието на околните. После на пазара дойде българският „Плейбой“, а

първият брой с Юлиана Кънчева напълни очите, сърцата и ръцете на всички читатели,

макар че се затруднявам да ти назова статия от него. С кабелния интернет всичко беше на една ръка разстояние, което малко уби романтиката, но пък приносът му от образователна гледна точка не може да бъде подминат с лека ръка. Последният етап е този, когато всички или поне някои започнаха да правят секс и откриха, че теорията няма общо с практиката, но това е друга тема. В някои от следващите материали ще ти обърна внимание и на 23-те места в София, които са подходящи за публична мастурбация. 

В заключение ще цитирам неизвестния поет и стиховете му:

„Наричат я злобарка, но кажи ми злобата, къде се крие?
Във ч*кията или във този, който си я бие?!?”

Прегледай как се прави революция от дивана (докато правиш каквото искаш през това време).

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *