Морски уикенд – Черноморец edition

Ако искаш да си починеш малко

0 коментара Сподели:

Всяко лято си има фаворити на морския бряг и тази година е поредната, в която Черноморец не е един от тях. Той не е достатъчно лъскав за кифлите, не е и достатъчно алтернативен за хипстърите, няма впечатляващ нощен живот за парти търсачите и, общо взето, все нещо не му достига.

Това не ми попречи да реша, че изглежда достатъчно симпатичен, за да му отделя един слънчев уикенд.

ПЪРВИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ

Черноморец се оказа уютно кътче, което ти осигурява чувство за релакс и спокойствие дори в средата на сезона. В същото време е достатъчно живо, за да не носи тягостно чувство за скука. Посреща с приветливи криволичещи улички, на хоризонта не се виждат огромни хотели в различни варианти на мутренски барок. В градчето има избор от ресторанти на сносни цени, мини лунапарк, улица, побрала всевъзможни сергии и магазинчета с джунджурии, достатъчно супермаркети.

ПЛАЖЪТ

Плажът изненадва приятно с чистота и липсата на два неприятни елемента: водорасли и прекалено много хора.

Цените за шезлонги и чадъри са адекватни, в близост има заведения, които също са на прилични цени. Като минус може да се отбележи, че пясъкът не е фин и има доста натрошени миди, но това може да се приеме като пилинг процедура за пети от природата.

Приятна атракция, която се предлага, е пътуването с корабче. Определено си заслужава, защото край Черноморец има  делфини и вероятността да плуват около теб по време на плаването е много голяма.

 НЯКОЙ КАЗА ЛИ ПАРТИ?
Черноморец може да не предлага завидни варианти за нощен живот, но пък има късмета да се намира точно до къмпинг „Градина“, който е предпочитана дестинация за горещи плажни вечери.

Когато си в Черноморец, само момент замисляне и малко желание те делят от култови бийч барове, където постоянно има гостувания на свежи артисти и различни тематични партита.

Созопол също е близо, на има-няма 5 км, което прави възможностите още повече.

Черноморец ни оставя с приятно впечатление, тен, големи усмивки и не изпразва портмонетата, така че определено слагаме уикенд бягството ни дотам в графа „Успешни“.

Прегледай най-добрите места за хапване и пийване по нашето черноморие.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *