Гледай да не сбъркаш, ела на Wrong fest

Празнувай за това, че си тук и живееш

0 коментара Сподели:

Има дни, в които София ти е тясна, не ти се стои в бара в подлеза поредна вечер, а по радиото пускат само скучни парчета. В този момент си мечтаеш за пътуване извън столицата, да разпънеш една палатка под звездите, да пийнеш една свежа бира с някой див фен на твоя бар, твоята музика и на начина, по който се кефиш на живота.

Манифестацията излезе от мода, затова стъпи крачка напред на 9 и 10 септември не към площада, а към друго място, близко до София. Няма да си сам, защото отвсякъде ще се съберат почитатели на идеята и на петото издание на Wrong Fest 2017.

Освен с любовта към музиката фестът може да те привлече с алтернативните движения и един по-различен поглед встрани от рутината.

За 48 часа ще можеш да влезеш в кръга от ентусиасти, с които да отпразнуваш това, че си тук и живееш.

Само на няколко километра извън столицата, в село Войнеговци, те чака местенце върху известната фестивална поляна, която ще приюти не само почитателите на  алтернативната музика, но и 12 известни групи музиканти, които ще разклатят сцената.

Очаквай само авторски песни от Atomic Actors, ще се отбият и Мфортно Диско, там ще те чакат братята от The Big Nose Attack, а няма как да пропуснем в картинката и Van Cock.

Най-добрата инди група на юг от Петрич – Mary's flower Superhand, ще се настани на зелената поляна до теб, а Mental Arxhitects ще построят някоя мелодия на място. Чувал ли си за музикална група без фейсбук страница? Е, ще видиш първата – Skoda, а без Milenitа просто не е същото. Изненада! monkey 3 ще представят най-готиния албум, който са сътворили.

А за ФОН – Фондация Обещаното Нищо, ще разбереш повече, когато спокойно се настаниш във Войнеговци. Един танц, моля – Swing Republic ще засенчат за момент електрото, а Балканджи ще отпуснат края и тук-таме може да ти се привиди някоя самодива.

От опит казваме, че знаем какви яки хора ще посетят Wrong Fest и нямаме търпение да се отправим натам. Не само музиката може да обедини всички на едно място, начинът, по който я слушат, също е важен! 

Ето я програмата, за да се подгрееш. И кратко видео, което да те топли докато дойде време за феста. Повече за фестивала тук. Линк към събитието тук., а билети тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *