Grafitti Pop Up с Dead Man’s Fingers: къде и кога?

0 коментара Сподели:
dead man's fingers

Още помним онова мега яко Grafitti Pop Up парти в Urban Garden на Шишман 34 миналия септември, когато танците и коктейлите бяха на ниво. Помним, че и ти беше там.

Е, имаме една приятна изненада – второто DMF Grafitti Pop Up събитие ще се случи на 29 юли в колаборация с 0511 и ни обещават, че ще е още по-яко.

Мястото е Stroeja Open Air, където лятото се усеща в пълната му сила, и този път на живо ще можеш да видиш как приятелите от 0511 ще изрисуват с графити цялата ограда на локацията. Стартът ще бъде точно в 16:00, а сърцето на града ще тупти поне до 23:00 с много DMF коктейли и шотове, естествено, a за музиката и доброто ни настроение ще се погрижи Digital Jedi, който ще ни накара да танцуваме в ритъм, докато следим процеса по създаването на следващия DMF графит в София.

Зад бара застава момчето с морскосини очи Наско Савов и вече няма търпение да ти забърка всички любими коктейли, без които лятото би имало друг вкус. Следи събитието във Facebook за още подробности, а ние отсега ти казваме да запазиш датата, за да не съжаляваш после.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *