По телефона посрещат: на хоризонта има nova модна икона

0 коментара Сподели:
huawei nova 11 pro

Знаеш, че технологичните ревюта запазваме за колегите от HiComm. Те, все пак, разбират много повече от частта на новите телефони, която се крие под капака. Ние оценяваме добрата камера, бързо зареждащата се батерия и кристално чистия дисплей, но външният вид винаги играе голяма роля.

И затова днес ти разказваме за новия моден аксесоар, който можеш да носиш всеки ден – Huawei nova 11 Pro. Ще познаеш серията по красивия овал, който обгражда камерите досущ като пръстен в орбита около ярка звезда. 

Телефонът изпъква с първия по рода си монограмен дизайн със зелена веган кожа на nova 11 Pro.

“Зеленото е актуална модна тенденция, а тази кожа е изключително мека и приятна на допир. HUAWEI nova 11 Pro e това, което всяка визия трябва да бъде – комбинация от цвят, акцент – тук под формата на монограм, материали и цялостна елегантност и удобство“, коментира Хубен Хубенов на събитието по представянето на модела.

Рядко, когато става въпрос за корпоративно събитие, имаме възможността да се запознаем с истински представители на поколението nova. Телефонът беше представен в сенките на City Stage, с всичките си отблясъци. Факултетът по екранни изкуства на НАТФИЗ тази година празнува 50 години, а младите творци, които излизат от там, могат да се похвалят с доста интересна практика. Таня Дечева, преподавател асистент по фотография, хваща четирима от своите студенти и вместо да останат затворени в университета, тестват камерата на nova 11 Pro. Десислава Юмерова, Боян Кривошиев, Никола Узунов и Владислав Велчев, демонстрираха мощността на камерата на nova 11 Pro в областта на портретната фотография в реална ситуация на парти обстановка, която провокира креативността, но и отправя сериозни предизвикателства поради слабото и сложно осветление.

Самият смартфон е използван като моден аксесоар в някои от заснетите портрети. Виж сам:

От HUAWEI ни дават и още една неустоима възможност! До 15 август можеш да се включиш в локалния конкурс XMAGE на Huawei България с тема „Повече светлина в моята история“. Най-добрата снимка ще бъде избрана от жури, член на което е и Таня Дечева, и ще получи HUAWEI P60 Pro в цвят Rococo Pearl. Условието е всеки участник да сподели публично снимка, заснета с Huawei смартфон, независимо от модела, във Facebook или Instagram с хаштаг #HUAWEIXMAGEBG. Всеки участник може участва с неограничен брой кадри и да се включи със същите или други и в избрана категория на глобалния конкурс HUAWEI XMAGE.

Още подробности за техническите специфики на Huawei nova 11 Pro ще намериш в официалния сайт, а тук от любимата ни технологична медия HiComm разказват повече в подробно ревю.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *