Зомбита и духове празнуват Хелоуин в гората

Говорим си с Елица от Yalta club какво са ни приготвили тази година in the woods

0 коментара Сподели:

Наближава Хелоуин, а както всички хора, които смеят да нарекат себе си клъбъри, знаят много добре къде ще е най-доброто парти за празника. Yalta от много години насам организират легендарни партита, на които можеш да видиш най-причудливи костюми и да се радваш на големи имена от световната електронна сцена. Днес си говорим с Елица – емблематична личност, която отговаря за това клубът винаги да си остане на високо ниво, като самата тя преценява всеки човек, дошъл на прага на партитата на Yalta.  Какво ни каза тя за тазгодишното парти, което ще се състои утре на доста интересна (и вълнуващо страшна според нас) локация, чети на долните редове.

Наближава поредното Halloween парти на YALTA CLUB. Разкажи ни малко за локацията и защо я избрахте?

Хелоуин партитата на YALTA CLUB се превърнаха в дългогодишна традиция. Според нас това е един от поводите, който си заслужава да се празнуват с пълна сила. Локацията, която избрахме този път, е доста интересна и подходяща за събитието. Спортна зала София се намира в Борисовата градина и е заобиколена от гора, внасяща допълнително подходящото настроение за вечерта. Винаги търсим атрактивни и различни места, за да дадат по-добро преживяване на посетителите.

Освен различна локация събитието има и различна тема всяка година. Каква е тазгодишната и как е свързана с декора?

Тази година темата ни дойде спрямо локацията, защото самата сграда наподобява на изоставена къща в гората. А какво по-подходящо от изоставена постройка, която на Хелоуин е обладана от зомбита и духове.

Правили сме различни декори като огромни замъци, пирамиди и лунапарк дори. Съобразяваме се с възможностите, които ни предоставя мястото.

Музикално погледнато, как ще протече вечерта и кои са артистите, които ще видим зад пулта? В каква последователност ще се изявят?

Музиката винаги е била най-важният аспект от всяко парти на YALTA CLUB. И този път артистите са на много високо ниво. Вечерта ще открие резидентът на клуба Liubo Ursiny, в 01:00 започва сетът на дуото Solardo. След 03:00 ще чуем Fabio Florido, който набра популярност много бързо в последните години. От 05:00 до 07:00 сутринта зад пулта ще бъде любимецът на публиката Paco Osuna, който ще закрие партито.

След толкова Halloween партита, на които си присъствала, сигурно си видяла доста интересни неща. Разкажи ни някоя интересна случка от Halloween събитията?

С годините, когато си част от екипа на едно от най-популярните нощни заведения в столицата, се наглеждаш на какви ли не неща. Трябва да си търпелив и с огромно чувство за хумор за да устоиш на цялата пъстрота от ситуации. Преди едно от партитата един господин дойде с рулетка да измери входната врата, че обувките от костюмът му били доста особени и обемни…. после охраната му помагаше да влезе в таксито. А друг клиент лаеше и лазеше като куче и изяде всички панирани насекоми, които бяхме подготвили за гостите. Имаше и появяване на истинска линейка, от която с носилка внесоха пациента при нас.

Кои са най-впечатляващите костюми, които си виждала на тези събития?

Най-много ми хареса едно момче миналата година, което беше с жив октопод на главата, беше уникален. Карибски пират, но миришеше доста зле. Имаше и една дама, която беше Барби в кутия. Цялата беше в розово с огромни мигли и едва влезе през вратата. Тя се конкурираше с един клиент, който пък беше робот и ръцете му бяха облечени с огромни отдушници, които заемаха половината дансинг.

А кои са най-често срещаните костюми?

Хората търсят най-лесното и бързо приготовление, а не е в това идеята. Омръзнало ми е от вампири Дракула, монахини и често срещаните шейхове и медицински сестри.

Мислиш ли, че хората в България влагат креативност и старание в преобразяването си на Halloween?

Напоследък всички пътуват в чужбина, интересуват се и се подготвят по-добре. Всичко зависи от бюджета, разбира се. Зависи от тези, които са се решили да го направят, защото има и такива, които отказват да се маскират. Да, определено живеем в по-креативни времена.

Какво бихте посъветвали хората, които все още не са решили в какъв образ да се преобразят за партито?

При силно въображение всичко се получава. Изборът на костюм е индивидуален, а интернет е отличен помощник. Много ни радва, когато някой се е постарал и е направил нещо различно.

Има ли още нещо, което искате да кажете на гостите на Halloween в спортна зала София?

Отивайки на такъв маскарад, е доста интересно и единственото, което ни остава, е да се забавляваме и да бъдем позитивни.

Ето и няколко креативни идеи как да се маскираш тази година.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *