В света на мебелите и дизайна се случват чудеса

Вземаме си най-доброто от тази магия на Експомебел 2023

0 коментара Сподели:

Запазваме датите от 29 март до 1 април,

защото на хоризонта предстоят дните, посветени на обзавеждането, дизайна и интериорния текстил. И тази година се потапяме в един от любимите ни проекти, утвърдил се като регионален лидер на Балканите – бизнес изложението ЕКСПОМЕБЕЛ в Интер Експо Център. Очакват те участници от България и чужбина, продукти и идеи за обзавеждане на дома, офиса и хотела, корпусни и тапицирани мебели, интериорен текстил и други.

Вярваме, че ЕКСПОМЕБЕЛ е перфектната бизнес платформа за срещи и генериране на идеи,

а голямата новина е, че тази година изложението приема и две ключови събития – DIBLA DESIGN AWARDS 2022, което ще събере топ имената сред интериорните дизайнери и ще излъчи „Дизайнер на годината“, и Conceptual Talks, на което водещи професионалисти ще представят концепции в съвременния дизайн.

Ако искаш да видиш най-доброто от най-доброто в сектора, да срещнеш нови бизнес партньори, да обзаведеш страхотно твоята бизнес локация или да обогатиш познанията си като дизайнер – вярваме, че това е твоето място. Ивентът очаква и всички любители и крайни потребители, които искат просто да се насладят на красота и иновация в света на перфектната мебел.

За билети и още инфо – намери ги тук.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *