Гласувай в Go Food & Drink Awards и спечели един от три ваучера от 500 лева за модни находки

Сега е времето да си набележиш пролетни съкровища

0 коментара Сподели:
Fashionable women celebrating at a party

След седем успешни издания на Go Food & Drink Awards любовта ни към гурме културата и добрия вкус не е стихнала. Нещо повече – откриваме се във все повече впечатляващи локации. Тази година номинациите са рекорден брой, а това е съвсем реалното отражение на изминалата година. Казваме своеобразно „Благодаря“ за преживяванията и творенията през последните месеци и мечтаем за още споделени мигове зад прага на любимите си заведения.

Гласуването вече е активно на awards.goguide.bg, като можеш да дадеш своя вот до 16 февруари.

Всеки участник има шанс да спечели един от три ваучера на стойност 500 лв, благодарение на партньорите ни от Fashion Days.

Защото добрият вкус и стилът и възможността да изразим себе си вървят ръка за ръка.

Няма да откажеш, ако ти предложим да седнеш в любимия си бар с чисто нова премяна, която категорично отговаря на собствения ти стил?

И какво да направиш, за да сбъднеш този сценарий?

Това, което искаме от теб, е да избереш фаворитите си във всяка от категориите на awards.goguide.bg, и да регистрираш гласа си (ще получиш имейл с линк за потвърждение).

След като кампанията приключи през февруари, трима от гласувалите, избрани на случаен принцип, ще спечелят ваучери за пазаруване от онлайн магазина.

Кои са номинираните места в София и Пловдив, в които се връщаме отново и отново, ще разбереш на сайта на наградите, а всички те ще получат стикер, по който лесно ще ги разпознаеш още от входа.

Food & Drink Awards

Онези заведения, които спечелят най-голям брой от гласовете на публиката пък, ще се окичат с плакет, всеобщо признание и тонове неизмерима любов.

Кои ще бъдат победителите в осмите Go Food & Drink Awards, избираш ти.

Гласуването продължава до 16 февруари, а победителите ще бъдат обявени по време на церемония, която по традиция събира представители на целия бранш и номинираните заведения.

Защо държим да дадеш гласа си във всяка категория? По този начин запазваме равните шансове за успех на всички заведения, без значение от поредността на категорията, в която са поставени.

След това имената им заедно с печелившите от играта за подаръчни ваучери от Fashion Days ще бъдат обявени в статия на сайта ни.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *