5-те ни любими участия на гост-звезди в „Приятели“

Холивудски гордости в ролята на пълни откачалки

0 коментара Сподели:

Сериалът „Приятели“ е част от живота ни вече 24 години.

Тези шестима симпатяги успяха да ни омагьосат с колорита и безценното си приятелство, наситено с толкова абсурдни и трогателни моменти. Падаме от смях с любимците ни и просто няма как  да ни омръзнат. Могат да се разкажат хиляди любопитни истории около живота на сериала. Но най-магнетичното в него си остава онази семейна атмосфера във взаимоотношенията на шестимата приятели, която те привлича като магнит. Ефективно средство срещу  лошо настроение и глътка чист въздух в шантавото ежедневие. Мил и вечен спомен от миналото. Това е „Приятели“. Ние обаче освен на всичко останало в поредицата сме фенове на безумните гост-участия на знаменитости.

Избрахме 5-те ни любими герои откачалки, изиграни от холивудски звезди.

Алек Боудуин в ролята на Паркър

Ексцентричната Фийби в осми сезон взе че се хвана с още по-странно гадже от самата нея. В ролята на превъзбудения и немлъкващ Паркър влезе актьорът Алек Болдуин. Свръхпозитивен  и в постоянен възторг от всичко, той предизвиква смях  с поведението си. Неговата наполовина пълна чаша успя да изнерви както Фийби, така и останалите от приятелската компания. Сцените с него просто те забавляват от сърце. Къде другаде ще видиш подобен позитивизъм? Гледай сезон 8, епизод 18 и си припомни този налудничав персонаж. Определено ще се посмееш.

Брук Шийлдс в ролята на Ерика

Помниш ли откачалката Ерика, която преследваше Джоуи? Ако не – веднага си пусни сезон 2, епизод 12. Известността на Джоуи покрай „ Дните на нашия живот“ му поднесе  доста интересна изненада. Лудата фенка, влюбена в героя му от сериала, е телевизионната звезда Брук Шийлдс. Тя влезе в ролята на въпросната Ерика, която така беше обсебена от д-р. Дрейк Раморе, че не спря да му се възхищава при всяка тяхна среща.

Комичното в цялата работа е, че останалите приятели станаха свидетели на тази безумица.

А нелепият Джоуи се преструваше на доктора, защото просто му се правеше секс с привлекателната откачалка. Пусни си пак този епизод и се посмей с това участие на Брук Шийлдс.

Брат Пит в ролята на Уил

Носителят на „Оскар“, „Златен глобус“, „Еми“ и още десетки награди Брат Пит също влиза в сериала „Приятели“. Освен всичките си награди този секси мъж е спечелил сърцата на милиони жени по света. Ролята му в сериала е на Уил – бившия съученик на Рейчъл, Рос и Моника. В миналото задръстеняк, а понастоящем привлекателен, той е на гости на компанията за Деня на благодарността. Става забавно, когато се разкрива съществуването на клуба от ученическите години – „Мразим Рейчъл“. Организацията се оказва, че има двама членове – Уил и Рос, и се занимава с доста безумна дейност. Героят на Брат Пит също е налудничав и вманиачен по обидите, понесъл от Рейчъл в миналото. Това се случва в сезон 8, епизод 9. Ако искаш да си припомниш този смешен сблъсък, гледай го отново.

Брус Уилис в ролята на Пол

Помните ли гаджето на Рос – Елизабет. Студентката от университета, на която преподава. А баща и – Пол? В неговата абсурдна роля влезе емблематичния и страхотен всеобщ  любимец Брус Уилис. Той завъртя авантюра с Рейчъл. Също и даде на Рос да се разбере, че не може да се вижда с дъщеря му. Пол е респектиращ мъж и грижовен татко, но малко по-късно разбираш, че и той е малко куку. Това става ясно в сезон 6, епизод 22, когато двете двойки – Рейчъл и Пол и Елизабет и Рос, попадат случайно под един покрив за уикенда.

Падаме от смях на сцената, в която Рос се крие под леглото, докато Пол се надъхва пред огледалото, за да си докаже, че е готин.

Той направо откача. Даже си припява. Просто култов момент. Гледай го пак.

Дани де Вито като офицер Goodbody

Още едно комично участие на звезда в сериала. Стриптизьорът на моминското парти на Фийби е самият Дани де Вито. Бъдещата булка трябваше да се раздели с ергенския живот, радвайки се на изпълнението на офицер Goodbody. Стрийптизьорът, едва изкачил стъпалата и преял с мексиканска храна, те разсмива от сърце с участието си. Но не и героините от сериала. Те са в потрес. Последвалият конфликт между Фийби и героя на Дани де Вито е поредна доза смях в епизода. Припомни си този момент в сезон 10, епизод 11.

„Приятели“ винаги ще остане в сърцата ни. Сигурни сме, че и в твоето също. В сериала има доста участия на знаменитости. С тези пет те поздравяваме и ти гарантираме, че ще ободрят деня ти.

Спечели си двойна покана за парти в петък

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *