5 събития през февруари, които ще отворят очите ти за маркетинга

Месечната ни селекция събития за февруари е посветена на себеусъвършенстването ти в професионален план.

0 коментара Сподели:

Ако очакваш препоръка за яко място за коктейли, това не е твоята статия. Ако искаш да се научиш, как да ги продаваш, това вече е друг въпрос. Длъжни сме да кажем, че човек и добре да живее, рано или късно се сблъсква с маркетинга, било то в работата си или като потребител. Хората, които са по-навътре в тази динамична сфера, знаят, че това, което си научил вчера, вече не е 100% валидно днес, или с други думи – трябва постоянно да се ъпдейтваш с последните новости, трендове и стратегии, за да бъдеш конкурентен. Направили сме селекция от ключовите маркетинг събития за този сезон, които не трябва да изпускаш, ако искаш да се превърнеш в маркетинг камикадзе, упс – нинджа.

DENTSU DIGITAL CAMP 2018 

Това събитие е насочено към професионалисти, като темите са с по-концептуална адженда, отколкото практическа. Стратегическото мислене, не само в маркетинга, е основна съставка за успешен бизнес и ако не си наясно накъде духа вятърът, много лесно можеш да бъдеш издухан от играта. Ако не споменем думата “иновация” в тази статия, просто няма да сме достатъчно актуални и куул. Иновациите са онези продукти и услуги, които променят живота ни такъв, какъвто го познаваме. Ако искаш да станеш по-концептуален, по-иновативен и да дисръпнеш (идва от другата яка дума – disruption) пазара, това е твоят ивент.

Кога: 15 февруари, четвъртък, 09:00 ч.
Къде: Sofia Event Center
Вход: 180 – 240 лв.

SOCIAL MEDIA INSIGHTS

Социалните медии са един от основните канали в дигиталната реклама, но същевременно еволюира със скоростта на светлината. Видео маркетингът ще бъде също толкова ключов през 2018 г., колкото и през 2017 г. Видеото има по-голяма тежест за разлика от статичното съдържание, което дава възможност за достигане до повече хора.

На това събитие ще научиш повече и за инфлуенсърите – как да откриеш правилните за твоята кампания или пък как ти да станеш инфлуенсър, защо не?

Говори се много и за storytelling, или разказването на истории. Разбирай го така – ако не създаваш съдържание, което няма последователност и не е интересно за теб, няма да е интересно и за твоята таргет публика.

Няма какво да се чудиш, просто ела и научи повече!

Кога: 22 февруари, четвъртък, 09:30 ч.
Къде: Интер Експо Център
Вход: 195 – 225 лв.

Innovation Explorer 2018

Говорейки за иновации, това е събитието! Иновациите се считат за най-важната съставка в съвременната икономика. След като някоя идея успешно се приложи, източниците на енергия, креативност, страст, дисциплина могат да бъдат използвани за социално благо. Виж как работи и ръководи съзнанието на местна почва във форума на Innovation Explorer 2018. Ще чуеш международни лектори и ще се отъркаш с ключови личности в сферата на локално ниво. Освен това може да развиеш някое и друго умение в организираните уъркшопи – "Иновирайте себе си", "Включващ дизайн", "Стратегически дизайн" и "Спечели инвеститори за идеята си".

Кога: 22 февруари, петък, 10:30 ч.
Къде: Sofia Event Center
Вход: 130 – 300 лв.
 

EMPLOYER BRANDING BEST PRACTICES

Ако си превъртял играта и вече имаш фирма, която искаш да развиеш, хубаво е да си наясно с това, как да привличаш талантливи хора в екипа си и най-вече – как да ги задържиш. Както се казва, най-ценният ресурс на една фирма са хората и ако не се грижиш за тях, не ги мотивираш и не ги развиваш, те ще са нещастни и съвсем скоро ще си подадат молбичката. Не искаш да бъдеш просто шеф, а добър шеф, нали? Разбери повече за това, как да създадеш силна връзка между хората и твоя бранд, и се учи от най-добрите като LinkedIn, HP и McDonald’s.

Кога: 30 март, петък, 08:30 ч.
Къде: Капитал Форт
Вход: 220 – 300 лв.

КОМУНИКАЦИЯ И УВЕРЕНОСТ

Комуникацията е нещо нормално в ежедневието ни, но умението да знаем как и кога да го правим, е едно от най-важните неща, които човек може да научи. Казват, че умните хора постоянно се съмняват в себе си, но понякога неувереността може да ти изиграе лоша роля. Уверената комуникация е комуникационен модел, който помага на хората да показват естественото си поведение и да изграждат конструктивни взаимоотношения с другите. Научи се как да бъдеш себе си и същевременно да постигаш успехи. Увереното мислене и увереното изразяване могат да ти помогнат да си вдигнеш заплатата, да те повишат, дай боже да получиш и годишен бонус.

Кога: 9 февруари, петък, 09:00 ч.
Къде: Интер Експо Център
Вход: 170 – 290 лв.

И все пак, ако се върнем към препоръката за яко място за коктейли, можеш да оставиш своята като гласуваш за любимото си място на Food and drink awards 2017.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *