Кафето и машините, които ще те накарат да се почувстваш като бариста

Можем да постигнем професионална чаша кафе в домашни условия

0 коментара Сподели:

Животът се случва между две глътки перфектно кафе и ние знаем отлично как го обичаме. Изследваме произхода му, сортовете, различните блендове, начинът на изпичане и приготвяне и вярваме, че съвършенството в чашата можем да постигнем и в домашни условия. На следващите редове ти показваме селекция от кафе машини и аксесоари, които са истински съкровища за ценителите на отлично приготвеното кафе, а на теб оставяме само да си избереш и да се насладиш.

Запознай се с кафето и машините, които ще те накарат да се почувстваш като бариста!

Hausbrandt – вековна традиция и неповторим вкус

Кафето е история, традиция и магия. Всяка глътка съдържа хиляди вкусови нюанси, а когато искаме да си го приготвим класно и впечатляващо у дома винаги избираме Hausbrandt – един от най-утвърдените италиански производители на кафе продукти. Specialty coffee of Hausbrandt Trieste1892 е запазил традициите си при печенето на кафе повече от столетие. В дома си се наслаждаваме на тяхната капсулна система Guzzini, като в допълнение към нея те предлагат и напълно рециклируеми и съвместими капсули и хартиени дозети с гурме суровина.

От Hausbrandt ще те поканят на специална дегустация, на която да избереш най-доброто кафе решение и продукти за твоя бизнес, заведение,офис, хотел или магазин. Неслучайно техния слоган е „The choice of those who know“.

GENIO S BY KRUPS® NESCAFÉ® DOLCE GUSTO – Модерното кафе изкуство

Кафемашината не е просто уред, с който всяка сутрин приготвяме напитката, която да ни събуди. Тя е аксесоар, който освен да притежава безкомпромисни параметри, трябва да пасва отлично на всеки интериор и да носи естетическа наслада. Nescafé® Dolce Gusto постигат точно това, превръщайки дома ти в невероятен Coffee Shop.

С Genio S Touch by Krups можеш да се насладиш на професионално приготвена кафе напитка, готова за по-малко от минута. Благодарение на системата за високо налягане до 15 бара можеш да се насладиш на вълшебни аромати и вкусове във всяка капсула. Превърни дома си в изкусен Coffee Shop с Nescafé® Dolce Gusto!

BARISTO

Baristo винаги са ни давали отлични кафе селекции, обслужване и най-добрите кафе машини. През този сезон се спираме на изключителната им лимитирана серия от най-висок клас кафе – Baristo Specialty Coffee Selection, състояща се от висококачествени сортове 100% Арабика продукти.

MEMENTO ESPRESSO

Когато искаме отлично кафе и кафе продукти се отправяме към любимата ни онлайн локация – memento.store. Тяхната изцяло автоматизирана, компактна и изключително лесна за употреба Еспресо машина с капсули Memento® Standard е изборът ни за превъзходно кафе у дома или в офиса. Тя ти гарантира ароматно и качествено еспресо, а като подарък към нея получаваш 100 капсули Мemento® espresso, 100% Arabica.

Не пропускай и кафето, без което не можем!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *