Шарените кухни, в които бихме готвили всяка неделя

Дизайнът и технологиите, ръка за ръка

0 коментара Сподели:

Вдъхновението идва под всякакви форми. То може да те завладее докато се разхождаш из някоя галерия с творбите на Мондриан, но може и да те връхлети, докато режеш чери домати и авокадо за брънч сбирката с приятели в неделя. Това, което искам да кажа е, че пространството около нас много често може да повлияе на настроението ни и затова трябва да инвестираме време и най-вече креативна енергия, за да създадем атмосфера, която да ни вдъхновява постоянно.

Едно от нещата, които правят тази мисия възможна, е новата серия хладилници и фризери на Samsung – Bespoke.

Тя дава свободата да избереш всеки детайл, за да превърнешхладилника си в „бижуто“ на твоята кухня. Голямото разнообразие от панели в различни цветове и материали, и множеството варианти за комбинация на модулите спрямо личните предпочитания, ще те вдъхнови да създаваш кулинарни шедьоври не само в неделя. Освен това възможностите за персонализация водят до по-дълго използване на уредите във времето, така че да си отговорен и от екологична гледна точка. 

Нещо, което определено ни заинтригува, е дигиталният симулатор в сайта на Samsung, с помощта на който всеки потребител може да проектирасвоя виртуална модулна система Bespoke. Изпробваш различни комбинации от цветове, материали и модули и накрая достигаш до хладилник, създаден от игла до конец за теб, от самия теб. Много по-интересно е от редене на тетрис, а крайният резултат винаги е по твой вкус,

защото ти си дизайнерът на пространството.

Иначе казано, там можеш да избереш точно от какъв хладилник имаш нужда и да го моделираш по свой вкус, а накрая и да си го представиш в мечтаната кухня.

Новата гама гарантира още повече ефективност относно енергийните ресурси и отговаря на изискванията на потребителите относно хигиена и чистота.  Да не забравяме, че Bespoke включва и отличителните за Samsung предимства като голям капацитет, удобство и мощност при охлаждането, адаптивност относно разпределението – както на вътрешното пространство, така и на самите модули в системата. Ако интериорът или подредбата в дома се промени, лесно можеш да адаптираш външния вид на хладилника.

Освен че буди дизайнерът у теб, гамата Bespoke предлага хладилници с технология от много висок клас и голям набор отфункционалности, които да улеснят ежедневието ти. Веднага споделяме и за нашите любими екстри – Power Cool и Power Freeze.

С тях никога няма да имаш злощастния късмет да пиеш топла бира или вино,или пък чийзкейкът да не стегне достатъчно.

Системата Power Cool издухва силно изстуден въздух в хладилника, за да охлади бързо хранителните продукти и напитки, а с Power Freeze уредът започва да работи приоритетно за фризера, който по-бързо да замрази продуктите в него– чудесно решение за скоростно замразяване или приготвяне на лед.

Компресорът на Bespoke е изненадващо тих и използва до 50% по-малко електроенергия. Функцията Twin Cooling Plus™ пък оптимизира температурата и влажността във вътрешността на хладилника и фризера, като използва система от изпарители и вентилатори. Така храната се съхранява при най-подходящите условия, което запазва естествения ѝ вкус и аромат и предотвратява смесването на миризми. Кутията Optimal Fresh+ е нещо, което не сме виждали досега

– може да се използва като чекмеждже или да се раздели на две зони с различна температура.

Лявата част е по-студена, така че месото и рибата остават свежи два пъти по-дълго. Дясната пък съхранява свежестта на плодовети и зеленчуците.

Повече за функционалностите на серията можеш да откриеш на сайта на Samsung, където те очакват и всички възможности за цветове, финиш и материал на панелите.

Вмомента пък тече промоционална кампания на Samsung България: всеки, закупил хладилник или фризер Bespoke, някой от новите уреди SBS RS8000, или избрани модели от RB34/38 в периода до 31 юли 2021 г., получава 5 години търговска гаранция, вместо стандартните 2 години.

Тук някои от любимите ни ресторанти споделят сезонните си менюта

Пусни се в TikTok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *