Уиски и стрийт арт украсяват Капана

Фестивален Пловдив – любим Пловдив

0 коментара Сподели:

Обичам Пловдив. Обичам малките калдъръмени улици, обичам занаятчийските магазини, обичам старите къщи и криволичещите пътища, които водят до изрисувани калкани, лампички над главите и изложби на открито. Обичам Капана и всичките цветове там. И винаги когато мога, ще посещавам това кътче изкуство.

Ако си търсиш причина да отидеш и ти, не търси по-далеч от следващите редове.

С покачването на температурите и отново кипящия живот един любим фестивал се завръща на малката главна в Пловдив. Сигурни сме, че въпреки двугодишната пауза не си забравил за Whiskey and Street Art Fest!

Двудневното събитие тази година ще превземе пространството зад Халите на 25 и 26 юни. Ще можеш да видиш на едно място цели 14 щанда световноизвестни дестилерии от 17 до 23 часа. Разбира се, фестивалът е предназначен за лица над 18 години и няма да се допускат непълнолетни. Билети можеш да откриеш онлайн, на мястото на събитието, както и в определени галерии, барове и магазини в Капана.

Разбира се, няма как и без изкуство. Музикалният фон е поверен на култовото пловдивско радио XRaydio. Специална за събитието селекция ще представя и от Vintage Soul, Jungle Exotica, Easy Listening и Rock and Roll.  Love Art Studio пък ще направи работилница за ентусиазираните любители на четката.

Бъчвите – емблема на уиски феста, тази година ще бъдат изрисувани от талантливи графити артисти от Пловдив и ще представят характерни символи за града. Йордан Терзийски, Цветан Узунов, Андон Георгиев, Тодор Атанасов и Николай Добрев са част от творческата банда с четки и спрейове, чийто отпечатък пренася колорит в Капана и централната част на града.

Нещо, което определено ще вдигне градуса на настроението, е музиката на живо! На сцената ще са Blues Traffic и Никееца, които никога не разочароват.

Билетите включват автентична дегустационна уиски чаша и 5 уиски кредита, които може да размените на щандовете, както и предпазна маска.

Тук събрахме цели 10 важни съвета, ако това лято си решил да ходиш на фестивал

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *