Трендовете в прическите, които ще властват през 2018 г.

Сподели с нас кой е твоят любим тренд и си спечели лимитирани продукти за коса от John Frieda

0 коментара Сподели:

Ех, тези коси! Като че ли няма нищо друго, което да ни е толкова важно, колкото косите ни. Те винаги издават какво е времето вътре в нас и в това няма нищо учудващо.

Ясно е на всички, че прическите ни са точен индикатор кога сме щастливи, кога ни се бяга, крещи, плаче и т.н.

Има обаче ясно изразени трендове при косите, които година след година властват както на модните подиуми, така и в личните ни предпочитания. Ето защо споделяме с теб кое бихме запазили в косите си от изминалата година (защото някои визии са просто вечни) и кое от новите предложения за 2018 г. определено ще изпробваме. А ако и ти си влюбена в тенденциите, но имаш вечна класика –

сподели в коментарите кой е твоят тренд и си спечели комплект от 2 продукта – шампоан и серум от любимия ни лондонски бранд John Frieda !

„Дългият боб“

Той е по подиумите от доста време и истината е, че макар и специфичен, прави визията ни стилна от тук до небесата. Идеята е да е колкото може по-естествен. И независимо дали ще го стилизирате като гладка черта или на нежни вълни, важното е да си поиграете и с цветовете.

 

„Запази го естествено, скъпа!“

Освен че стилистите ни повтарят до припадък, че „новата коса“ е естествената коса, те ни припомнят и бухналите естествени, великолепни коси на моделите от 80-те. Златните години на Линда Еванджелиста, Синди и Наоми се завръщат с развети и божествено естествени гриви.

Плитки

Естествени, добавени като допълнителни цветни акценти в косата, дълги, къси, на тила, в цялата коса и т.н.

Плитките завладяха тенденциите в косите още през изминалата година и продължават да шестват навред, а ние ги обожаваме!

Къдрици

На афро визията винаги сме ѝ намигвали отдалеч, но никога не сме се осмелявали да влезем в специфичния ѝ свят. Е, 2018 г. ни съветва да го направим смело и да запазим къдриците си под всякаква форма. Стегнати, разпилени, небрежно спуснати над челото и както сърцето ни подсказва. Важното е да са тук!

 

Късо, ама много късо!

Знаем, че това не е лъжица за всяка уста, но напоследък радикалното рязане на коси и боядисването на късите прически в различни цветове дотолкова завладя любимите ни модни гурута, че и ние започваме силно да се замисляме!

Ластичета?!

Не, те не само се завърнаха, водейки 90-те за ръка. Те повлякоха след себе си и високата и подобна на кукуригу „Джей Ло опашчица“ и модната индустрия, както и позабравените ленти, шалове за коса и т.н. Ластичетата, както и цветните чорапи може би са носталгичен хит, но повярвайте ни – все пак са хит!

Напиши ни в коментарите кой от изброените трендове ти допада най-много, две дами от участвалите ще си спечелят комплект за коса от John Frieda. Играта стартира на 8 март 2018 г. и е с продължителност 10 дни. Теглим печелвшите на 19 март, понеделник.

Успех и се фрънци в огледалото и за нас 🙂

–––––––––––––––––––––

Честито на

Diana Nikolova и Gabriela Georgieva.

Молим да се свържат с нас на лично, за да ги уведомим как да си получат наградите.

Ето и нещо за панталоните със свободно летящи крачоли.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *