Дзен жълто

Цветът на поколението Z, който измести милениум розовото и ултравиолета

0 коментара Сподели:

И не само защото слънцето вече се опитва да ни примамва с галещите си лъчи. И не само защото е толкова лесно да бъдем негови завинаги. А и защото това наистина е един от най-сгряващите цветове на сезона, ти го представяме като следващата ни модна обсесия.

След всичко, което направихме с гардероба си след милениум розовата ни афера, сега е ред да се отдадем на дзен жълтото.

Оптимистичният цвят, който упорито ни преследва от години, намери място не само по улиците, от които по традиция черпим вдъхновение, а и в аутфитите в есенните колекции на големи дизайнери като Изабел Марант и Москино.

Силата на този цвят изплува, когато се появи в музикалното видео Hold Up на Бионсе, и това се оказа само началото на една чисто нова тенденция. Следващите месеци се очаква 50-те нюанса на жълтото да дефилират смело по пъстрия килим на пролетта.

Носим го върху кожените си якета, като акцент на елегантните костюми, даваме стимулиращо "да" на всички тишърти, на които го има, прибираме всеки чифт обувки в нюанса, абе изобщо не се колебаем за нищо, което е в забележителната жълта гама. Върху сатен и коприна, с цвят на френска горчица, с неонов оттенък или под силата на алхимията, превърнат в състарено жълто с ръждива текстура или полиран златен нюанс, единственото правило е да го съчетаеш добре с цвета на кожата. Ти си на ход!

А кой е цветът на обувките ни, с който ще завладяваме градските улици, виж тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *