Този секси, секси мъж: Здравей, пролет. Здравей Мейсън!

Днешното ни момче е Брад Пит на модната индустрия и успява да накара не една и две музикални диви да мечтаят за още от него

0 коментара Сподели:

Пролет е. И официално или не, топлото време си проправя път в настроенията и всичките ни емоции. Именно заради него и онова усещане, което ни кара да търсим слънцето във всичките му форми, ви представяме днешния ни герой, който носи зелено в очите, лято в косите и успява да ни накара да ни е топло само с една усмивка. Кристофър Мейсън е рус разкош, който впечатлява само с появяването, и това е ясно на всички, които го забелязват още като „момче от улицата“. Нашият човек всъщност е с рождено име Крис Браун, но за да не прилича на популярния певец, решава да го смени. Историята му започва, когато съвсем небрежно се опитва да се издържа, докато завършва висшето си образование, и отива да работи в мол като модел на конфекция. Това обаче не остава дълго така, защото е веднага забелязан от модните скаути, които го изстрелват директно в дълбокото с първата му сесия за Hollister. Естествено след нея колелото се завърта на бързи обороти и модната индустрия тотално се влюбва в този зеленоок красавец, а легендарната модна агенция Wilhelmina Models бързо го взима в редиците си. Крис се мести в Лос Анджелис, където работи и днес, а модните му ангажименти валят из ведро. Следва работа за Vogue, Levi‘s, Vulkan и още, и още. Не след дълго той е забелязан и от екипа на певицата Селена Гомес и участва в един от най-горещите ѝ клипове Hands To Myself. След него популярността на нашето момче дотолкова нараства, че както той сам признава, му е трудно да се движи по улиците спокойно.

Ние пък сме сигурни, че ако дойде на родна територия, ще му е повече от приятно, защото тук популярността му не е толкова огромна, а ние бихме се погрижили за него с много, ама много любов. В момента с повече от 10 години зад гърба си в модната индустрия, Крис споделя, че иска да се отдаде на другите си хобита – готвене, литература и дизайн, както и на малката си дъщеря, която можеш да видиш на почти всеки кадър в социалните му мрежи. За майката на момиченцето нищо не се споменава, но пък наша читателка ни уведоми, че от неотдавна г-н Мейсън е щастливо женен. Ако пък искаш да научиш нещо по-пикантно за него – отново има шанс, защото нашите приятели от доста популярно щатско издание го попитаха коя би била „неговата тройка“ – точно в онзи смисъл.

Крис с усмивка казва, че ако трябва да избира две жени – това  ще са Пенелопе Крус и Скарлет Йохансон, а ние казваме, че момчето със сигурност има вкус.

По настоящем моделът, зодия Дева, който можеш да видиш изключително чаровен в това видео, има компания за дизайн на мебели – Andrew Mason Design, и упорито е в очакване на голямата любов. Е, Крис, дано пролетта ти донесе късмет, а ако не – ние сме насреща!

А какво ще кажеш за този крадец на сърца?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *