Сериали на седмицата: Приятелки до живот, убийство и завръщането на Агент Кларис

Кои са премиерите в средата на февруари

0 коментара Сподели:

В седмицата на любовта стрийминг платформите залагат на криминални заглавия и сладка комедия. От сериалите, които влязоха в радара ни, три изглеждат особено обещаващи: FIREFLY LANE по романа на писателката Кристин Хана; THE INVESTIGATION по истинската история за убийството на шведска журналистка, и CLARICE – новото допълнение в сагата за Ханибал Лектър, този път от гледна точка на ФБР агента Кларис Старлинг.

Ето повече детайли за новите сериали от тази седмица:

FIREFLY LANE

Дългоочакваният сериал, който да разказва за приятелство за цял живот – от момичета до млади жени, най-после е тук. Плюс това е екранизация на обичания роман Алеята на светулките на Кристин Хана с Катрин Хайгъл (Knocked Up, 27 Dresses) и Сара Чалке (Scrubs, How I Met Your Mother) в главните роли. Създателите на поредицата обещават усещането от епизодите да е

сякаш се сгушваш под топло одеяло с най-добрата си приятелка и две големи чаши вино.

Мисията е изпълнена.

THE INVESTIGATION

Истинските криминални истории винаги надскачат фантазията на всеки писател. Този минисериал разказва за реален случай

– убийството на шведската журналистка Ким Уол, което се случва на борда на… подводница.

В 6 епизода са предадени етапите на разследването – от изчезването на младата дама до момента, в който нови и нови шокиращи детайли по случая буквално започват да изплуват. Пореден абсолютен шедьовър за скандинавския криминален жанр.

CLARICE

Ако в нещо сме се убедили, то е, че винаги има място в сърцата ни за още един проект, базиран на Ханибал Лектър и компания.

Действието в новия сериал от вселената на Мълчанието на агнетата започва в 1993,

веднага след събитията на оригиналната история. Агентът на ФБР Кларис Старлинг се завръща във Вашингтон, където продължава да преследва серийни убийци и прочие секс чудовища. В емблематичната роля, донесла световна слава на Джоди Фостър, сега ще гледаме Ребека Брийдс, позната ни от Pretty Little Liars. Дотук добре – искаме следващите епизоди!

Жа Жа Габор – в главната роля 

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *