Миленита, Funky Miracle и The Smugglers Collective

Суинг парти на открито в Mаймунарника

0 коментара Сподели:

С първи по рода си съвместен лайв на открито Миленита, Funky Miracle и The Smugglers Collective ще взривят Маймунарника на 4 септември. Една от най-атрактивните изпълнителки в алтернативния жанр заедно с новото инструментално чудо на клубната сцена и лидерите в суинг обществото у нас обединяват усилия за първи път, за да превърнат сряда вечер в най-голямото досега суинг парти на открито за всички, за които летните емоции продължават и след морските приключения.

Mаймунарника, Миленита, Funky Miracle, The Smugglers Collective

Купонът ще стартира точно в 19:30 ч., а само половин час по-късно Тhe Smugglers Collective ще посрещнат публиката със загряващ диджей сет. В 21:15 на сцената ще се качат седемте момчета от Funky Miracle, а точно в 22:15 към тях ще се присъедини Миленита. От 23:45 ч нататък всички ще бъдат отново в ръцете на The Smugglers Collective, които специално за най-голямото суинг парти на открито са подготвили дълъг списък от суинг, електро суинг, бибоп и рокабили класики.

Предварителна продажба: 5лв. от Tickestream, входът на място ще е 6лв, а след 23:30 ще е 3лв.

Снимката на Миленита е дело на Стефан Василев от проекта Urban Saints. Ако ти харесва, можеш да погледнеш още една снимка от поредицата, в статията ни за парти момичето Сили.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *