Щастието е „Безвремие“ с дует „Авеню“

Емблематичният дует ни готви музикално щастие точно на 1 юни в любимия Sofia Live Club.

0 коментара Сподели:

Както знаеш, има някои неща, които са неподвластни на времето, тоест – вечни. Сред тях определено е хубавата музика, за която даваме всичко, само и само да ни се случва по-често. Слава богу Заки и Боби от дует „Авеню“ мислят точно като нас и затова са решили да ни подарят истинско музикално изживяване за душата на най-хубавия ден – 1 юни.

Припомняме ти, че в началото на годината дует „Авеню“ направиха изключителен концерт за промоцията на последния си албум „Безвремие“, а сега обявяват следваща дата за среща със  своите фенове в София. Мястото, разбира се, е емблематичният Sofia Live Club, а проектът „Безвремие“ ще те зарадва с 10 песни, създадени в периода 2015 – 2017 година, сред които композициите „Свобода“, „Спомни си ти за мен“, „Сънища без край“ с участието на Любо Киров, „До края на нощта“ с Васко Василев и, разбира се, едноименната „Безвремие“. На 1 юни 2018 г. в Sofia Live Club публиката ще има възможност да се наслади на комбинация от музиката на дует „Авеню“, кристален звук и впечатляваща мултимедия, специално създадена  за това клубно участие.

Ще прозвучат и най-големите хитове на Боби и Заки, на които пеем с пълно гърло – „Бягство“, „Живели ли сме някога преди“, „Желание“ и др.

Билети за гранде събитието в предварителна продажба можеш да намериш в мрежата на EpayGo и билетните каси на EasyPay. Цената е 20 лева, на място в деня на концерта билетите ще са на цена 25 лева, а ние те съветваме да побързаш, защото местата са ограничени и препоръчваме резервация на телефон + 359 886 66 10 45.

Останалото е прекрасна музика и безвремие – точно както им отива на дует „Авеню“.

Освен Заки и Боби ти препоръчваме – 5 албума, които непременно да преслушаш, ако още не си.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *