ON И OFFLINE МЕСТАТА ЗА SECOND HAND НАХОДКИ

НЯКОЛКО МЕСТА ЗА АЛТЕРНАТИВЕН ШОПИНГ

0 коментара Сподели:

Масовата мода е за всички останали, но не и за нас и честно казано – напоследък изпитваме много по-голямо удоволствие от случайно откритите находки, от дрехите с минало и характер, от това да сме част от един процес на взаимно споделяне, който ни заобикаля. Решихме да споделим това усещане и с вас и да направим селекция от местата, на чиито територии най-често попада модният ни прицел. Това са магазините, които дават втори шанс на дрехите и са истинско вдъхновение за нас.

FREA.BG

Frea е семеен бранд, който носи уюта и очарованието на всичко, което се подразбира от това. Екипът се стреми да подбира най-интересните и качествени дрехи на световни марки, като акцентират на естествени материи, кашмир, вълна, коприна, лен и т.н. Frea разполага с пет физически магазина в Пловдив, а отскоро и с онлайн платформа с широка гама от красиви и стилни дрехи. Повечето от тях са в единични бройки и са класически модели, които никога не излизат от мода.
www.frea.bg

SHEDD

Shedd е единствено по рода си мобилно приложение, с помощта на което купуваш готини дрешки, обувки и аксесоари и продаваш тези, които са ти омръзнали, само с един замах на телефона. Пазаруването там е ежедневно вдъхновение, а сега то е още по-сигурно и лесно с новата опция за „сигурна доставка“. С нея ползваш 10% отстъпка от куриерските разходи, ако продаваш, или директно избираш удобен за теб офис на куриер, в който да ти бъде доставена пратката, ако купуваш.
www.shedd.bg

REMIX

Най-богатата селекция дрехи, сред които можеш да намериш подходящи за всеки стил, възраст, пол и бюджет, стига да си достатъчно търпелив, за да скролваш за „твоето си нещо“. Един от лидерите сред онлайн магазините, не само тези за дрехи втора употреба.
www.remixshop.com

CONTOUR

Ново местенце в онлайн пространството, създадено от любов към живота и вярата в хората. Тук можеш да намериш качествени и маркови дрехи и аксесоари, внимателно селектирани, за да допълват личния стил и контур на всеки клиент.
www.contour.bg

SEDGWICK

Добре селектирани дрехи, които са в много добро състояние на духа и са свеж въздух от масовата конфекция, която ни е заляла. Тук можеш да намериш още и авторски аксесоари, изработени от сръчните магазинерски ръце през свободното им време.
ул. „Ангел Кънчев“ 22

PLACEBO

Това е място, чиито клиенти са повече приятели на идеята и дрехите, отколкото хора, които купуват. Placebo е с над 10-годишна история и е едно от първите магазинчета, които изповядват идеята за рециклиране и повторно използване на дрехите.
ул. „Цар Иван Шишман“ 51

MODETEKA

Модетека е концептуално място на ъгъла на Ангел Кънчев и Парчевич, където ще намериш интересна селекция от дрехи на достъпни цени. От скоро Модетека си има нови собственици, Мила Петкова и Ирина Попова, които ще съчетаят уменията си, за да развият и позиционират магазина като стилно място, в което ви наги да можеш да откриеш красиви дрехи на интересни брандове или да оставиш твои такива за продажба.
ул. „Петър Парчевич“ 62
0888882797
www.modeteka.bg 

Виж освен за дрехите как да се грижиш и за кожата си.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *