Winter Carnival

Stefano Noferini и Manic Brothers след Нова година

0 коментара Сподели:

Новата година стартира обещаващо с голям брой събития, които не са за изпускане. Снегът и минусовите температури няма да ни задържат вкъщи на 28-и януари, когато ще се състои Winter Carnival. Организацията, която ни е приготвила това удоволствие, е Kontrol Ground. Последното им парти се проведе два дни преди Коледа в клуб Onyx, a хедлайнер беше италианецът Alex Mine. Тогава чухме и дуото Balthazar & JackRock, както и водещите резиденти на Conjure – Zett Feral и Marico, които този път ще са зад пулта b2b.



Вечерта на 28-и януари ще бъдем в компанията на Stefano Noferini [Deeperfect] и братята близнаци от Швеция – Manic Brothers [Drumcode]. Италианският маестро Stefano Noferini е почитан заради епичните си сетове и е редовен хедлайнер на най-легендарните световни забележителности на хедонизма. От Ministry of Sound, Euphoria, H20, F-135, Space Miami, Space Ibiza до Cocoon Frankfurt, той винаги пълни заведенията, където е поканен. Именно комбинирането на племенни ритми със занижен минимализъм изграждат неговия иновативен стил. Чрез сливането на енергична страст с чист талант, той е изградил името си на DJ и продуцент от най-висш вид. Неговият собствен лейбъл Deeperfect набира голяма популярност и за 8 години става един от най-продаваните лейбъли в Beatport. Неговият голям успех се дължи и на непреклонната подкрепа и уважение на феновете и колегите му. Втората гордост на Stefano Noferini е неговото седмично радио шоу "Club Edition", което вече има над 200 издания и е чуто от милиони хора от над 15 държави. Гост DJ-и са били имена като Carl Cox, Christian Smith и Chus & Ceballos.



Двамата братя близнаци Mats и Niclas Ljusberg, по-известни като Manic Brothers, вече имат издадени свои продукции за гигантски лейбъли катоDrumcode, Soma и Sleaze. Не много хора могат и да се похвалят, че са били на една сцена с Adam Beyer, Carl Cox, Sven Väth, Moby и Richie Hawtin. Но ето, че те го постигат, независимо, че първият им трак, постига популярност едва през 2012 г. Това, че са част от Drumcode, им дава възможност да посетят фестивали като Awakenings и да обикалят целия свят.

Началото на вечерта ще даде младата сензация от Under_Construction – Spiro. Той беше предпоследният DJ, представил се на партито на Conjure в бившата централна сграда на UniCredit BulBank, и държа тълпата подивяла до последно. Неговият трак"Wasteland" наскоро беше издаден от Bump Recordings, подлейбъл на Funk'n'Deep, и вече има десетки слушания.

Ninja & Heath са друга любима част от екипа на организацията Under_Construction. Те са двойката, която присъства на всяко тяхно парти и привлича тълпата с невероятната си енергия и харизма. Ще можем да ги чуем и видим от 23:00 часа до полунощ и да се насладим на тяхното groovie звучене.

Веднага след тях зад пулта ще застанат Zett Ferall и Marico. Те ще подгряват гвоздеите на вечерта и ще ни въведат в ритъма на евента.

Големият финал е отреден за Baltazar & JackRock. Двамата диджеи, създали Renesanz и Hard Nature, са ветерани на техно сцената и са ни добре познати. Преди броени дни дори беше качен в Soundcloud техният нов релийз "Come Home" за лейбъла на Mark Reeve SubVision.

Имаме големи очаквания за това събитие. Датата е 28.01.2017 г., а мястото – Студио Орфей. Билети на цена 20 лв може да намерите в мрежата на Евентим.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *