DARK SIDE

Парти поредицата продължава

0 коментара Сподели:

Дойде време и за третото издание на DARK SIDE парти поредицата на Under_Construction. Тя вече ни е добре позната от изключително силнитеизминали два епизода със специалното участие на DJ Steven и Boryana! Естествено домакин на 02.06.2017 отново ще е малката зала на клуб *MIXTAPE 5*, която пасва повече от перфектно на подобен тип събитие! Все пак, който е присъствал – знае, а който не е, време е да се поправи!

Новото този път е, че участие ще вземат не един, а двама специални госта! Miss Lidiya и SHADE, представители на най-старата организация в България – METROPOLIS, ще „дирижират“ техно оформлението в „тъмната страна“ през повечето време. Те се движат рамо до рамо из ъндърграунд средите в последно време, което гарантира перфектен синхрон в музикално отношение! До тях по традиция ще застанат, разбира се, и резидентите на Under_Construction, които ще се погрижат танците да не спират до самия край!

Концептуално ситуацията е повече от ясна.. Специалните правила ще важат, както винаги с пълна сила.

Фейс контрол налице, дрес код: черно от кръста нагоре, без телефони на дансинга! Просто кратко и ясно, всички са там, за да се забавляват… наистина!

Да припомним все пак, че капацитетът е силно ограничен, което е и в основата на DARK SIDE, затова ви съветваме да бъдете там от рано!

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *