Fun Guide: 7 места за забавление в София

Активности и игри на закрито

0 коментара Сподели:

Есенно-зимният сезон те предизвиква да покажеш мускулите на забавлението! Време е да излезеш от зоната си на комфорт и да откриеш местата в града, под чийто таван наистина се чувстваш свободен.

Обещаваме ти селекцията ни от такива спотове да накара кръвта ти да кипи, а в календара си да отделиш поне няколко дни за новито ти хоби…

CARVE Indoor Ski, Board & Bar

Първата писта за ски и сноуборд на закрито в България прави слалом през сърцето ни. Само за една година се превърна в любимо място, на което тренираме целогодишно и се наслаждаваме на авторски коктейли в автентичен планински бар. Сякаш сме в уютна хижа!

+359 894 881 664

Коста Лулчев, 52

STIX

Температурите се понижават, но градусът на настроение в STIX Bar & Billiards е висок. Перфектната атмосфера, готината музика и отличното обслужване както винаги са гарантирани. Екипът на билярд клуб STIX те очаква в подлеза на НДК и в сърцето на града.

подлеза на НДК

0882 882 082

Pole dance Lindy Hop 

Добре дошъл в училището по суинг танци и култура. За 7 години Lindy Hop се превърна в цяла общност, вдъхновена от радостта на танца и емоцията от споделянето ѝ! Екипът им в София се състои от 25 инструктори, които преподават 6 различни стила на 5 локации! Keep swingin‘!

+359888222011 / +359888615441

НДК, пл. България 1, под клуб Перото

SOFIA KARTING RING

Като супер болиди, поели по пистата на удоволствието, те каним на новото трасе, с което най-голямата картинг писта в града посреща 5-ия си рожден ден. Маршрутът на високоскоростните емоции включва 17 завоя и е дълъг 640 метра. Нови висококачествени ограждения и специална настилка за отлично сцепление гарантират сигурността ни. Ще се радваме и на най-новия модел картинги Sodi SR5, както и на напълно новата конфигурация на пистата. Готови, на старта… бръм!

Sofia Ring Mall

0899 907 981

The academy 

С усилие се отдалечаваме от малкия бар в „Академията“, за да обходим Меката на homo ludens. Академията предлага снукър, билярд, тенис на маса, джаги, дартс, PS4 и какво ли още не. VIP залата с една от най-добрите маси за снукър в България ни кара да кажем All in!

0877 147 147

бул. "Тодор Александров" 64, кино Арена Запад, ниво -2

Каркасон

Тук е градският оазис, посветен на нейно величество Играта, и пресечна точка на любимите ни социални кръгове – тези от хора, които обичат отпускането след дългия ден. При това в компанията на невиждани и vintage игри, които не можеш да намериш навсякъде.

ул. "Гладстон" 30

088 846 8109

GIFT COME TRUE

Най-добрите подаръци не са опаковани в хартия, а в адреналин, усмивки и любов. Gift Come True ни предлага много и различни опции за оригинални изживявания, които редим на лавиците на живота като незабравими спомени. Детски мечти, хобита, за които никога не ни е оставало време, екстремна страст, за която още уж не сме готови – Gift Come True сбъдва желания. Богат избор от кулинарни курсове, петстепенна дегустация на вина или средиземноморско кулинарно пътешествие за двама. Урок по пилотиране на Cessna 172 в небето над София или Рилските езера. Ръчно замесване на занаятчийски хляб за двама. Професионален курс за коктейли или дегустация „уиски-пури“ с експерт. Приключение с квалифициран инструктор по стрелба. Детокс терапия в солна пещера. Възможностите за оригинално преживяване за двойки, семейства и приятели са главозамайващо различни! А най-хубавото е, че Gift Come True ни дава възможност да изживеем неща, които не можем да си „поръчаме от менюто“. Друг жокер е Gift картата, с която избираме свободно измежду над 250 преживявания. А дори и да си сменим желанието, можем да заменим избраното преживяване в рамките на цели 6 месеца! Предай нататък.

+359 878 69 02 25

бул. България 111

А ти виж 10 неща, които не трябва да правиш в София

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *