Ново място в София: 3 oz Bar

Мерна единица за стил и забавление

0 коментара Сподели:

Изграждан цяло лято от трима приятели, бар „Три унции“ доказва, че понякога адресът на рая е под земята. Сред индустриален уют, резониращ с нов ъндърграунд хип-хоп или джаз-хоп звук, отпиваме от тънкостенени замразени чаши на поне 20 години.

В 3 oz Bar знаят, че баровете не са просто заведения, а „градски сцени“, на които се сблъскват светове.

Затова в бара са готови да ви забъркат напитка точно според личния вкус. Тук няма меню – напитките се назовават устно от момчетата, а за да бъдат създадени е нужна само ключова дума. Пие ти се нещо с основа водка – няма проблем, през зимата най-бързо сгрява ромът – идва ей сега, искаш да се освежиш с чаша пълна с джин – ледът вече е в нея. Зад бара на 3 oz се случват магии, а трите унции се обединяват, за да се разлеят в много повече. Уменията на барманите са ясни за всеки, който познава софийската бар сцена, а за онези, които не я – барът е най-бързият начин да влязат в ритъм. 

Само едно нещо липсва в 3 oz – пластмасовите сламки. Мястото се включва в инициативи като постиганлата вайръл ефект Don't Waste Taste, с които искат да ни убедят, че консумирането на хубави напитки е още по-качествено, когато не е съпроводено от пластмаса. Липсват и всякакви предрасъдъци към това, което ще си поръчаш, защото мястото не държи да се определя като cocktail bar, напротив – това е място за приятели, на което всеки е добре дошъл, независимо какво обича. Бирата и сайдерът са супер, а най-хубавият коктейл на 3 oz Bar е миксът от live изпълнения и събития. Следи ги онлайн във Фейсбук. 

Виж най-добрите барбекю спотове в града

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *