СТЕНЛИ ЛАЙВ БЕНД

0 коментара Сподели:

Празнуваме Коледа с много рок и любими парчета в компанията на Стенли и всички забъркани в rock & roll приключението. Мястото е най-доброто за случката, а именно Sofia Live Club.

За концерта си в столичния клуб певецът е забъркал интересна комбинация от музиканти – Иво Чалъков – китари, Стефан Попов – ударни и Димитър Ковачев-Фънки – бас китара.

Очаквано добра комбинация, с която несъмнено ще празнуваме подобаващо и запомнящо се. След успешния концерт на бандата през май тази година и последвали десетки участия в страната, сега Стенли и групата му ще забият с още повече изненади. Музикантът ще представи свои песни от авторските си албуми през годините досега – "Сълзите на скитника", "Пътят към храма", "Как се казваш" и "Обсебен". Съответно, очаквайте нови аранжименти и по думите на очевидци – здраво звучене. Ще чуем най-доброто от творчеството му, песни, които преди години изстреляха музиканта като ярко разпознаваем глас в група Тангра.

Коледа ще е празник за душата и за сетивата след 22.00 часа! Билети за събитието на цена от 25 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще е 30 лева.

Още една идея за Коледа навън!

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *