Царете на електронния звук KRAFTWERK с 3D шоу в София

Самоделни синтезатори, новаторски техники, синтетични гласове и цялата гама от музикални жанрове в едно

0 коментара Сподели:

В края на февруари зала „Универсиада“ ще се превърне в сцена на едно доста впечатляващо събитие. Изказваме се толкова смело, защото за него ще се погрижат не кои да е, а легендите на електронната музика KRAFTWERK. Немската банда, превзела световните класации, се брои за една от най-добрите в жанра и ще ни го докаже за пореден път. Очаква ни уникално 3D шоу с разтърсващ саунд, придружен със специални светлинни и звукови ефекти. По-запознатите с подчертания иновативен подход на крюто имат идея на какво ще станат свидетели, а за тези, които не са съвсем наясно, ще кажем само, че няма да останат равнодушни към случващото се. Нивото е много високо.

Композициите на немците са съвкупност от толкова новаторски техники, синтетични гласове и красиви ритми, че буквално имат влияние в цялата гама от музикални жанрове.

Само фактът, че завладяват електронната сцена със самоделни синтезатози и правят революционен звук, с който разбиват всякаква рамка и печелят награда „Грами“ за „Най-добър денс/електронен албум“, говори достатъчно.

Концертът на KRAFTWERK е на 28 февруари в зала „Универсиада“, започва точно в 20:00 часа, а на сцената ще видим Ралф Хютер,  Фриц Хилперт и Фалк Грифенхаген. Билети могат да бъдат закупени от мрежата на EVENTIM в цялата страна или пък online, на който както му е удобно, а към тях ще получите безплатни 3D очила. Цените са 69 лв. за правостоящи, 79 лв. за седящи, а за тези, които искат да се настанят във VIP зоната – 99 лв. 

Бандата е създадена през 1970 г. Още с първите си стъпки в Дюселдорф Флориан Шнайдер и Ралф Хютер успяват да направят впечатление на електронната сцена. Средата на 70-те момчетата вече  се настаняват в топ позициите на класациите в Германия, а от там и в световните. Талантът им е достатъчно голям, че да се превърнат в едни от най-добрите. Насладете се на зрелищното им изкуство. Не е нещо, което се среща под път и над път.

Малко по-скоро, а именно 19-ти януари, ще може да се насладите на TAKEOVER парти в YALTACLUB.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *