Ново място за козметика в София: Delirium Exclusive

0 коментара Сподели:

Не е необходимо да си Клеопатра или Мария-Антоанета, за да се поглезиш с луксозен продукт или преживяване. Ако трябва да сме съвсем честни, дори е много по-лесно, защото вече на никой не му се налага да прекарва часове във вана, пълна с мляко, за да се радва на мека кожа или да чака ароматни цветя от целия свят да пристигнат, за да бъдат претворени в скъпи благоухания. Вече дори е два пъти по-лесно да зарадваш поне осезанието и обонянието си, ако става дума за сетива, защото нов ароматен (и тук това не е метафора) магазин отвори врати в Mall Paradise.

В София вече има място, което може да задоволи желанието ти да се възнаградиш с нещо скъпо и качествено. Delirium Exclusive е името на магазина, чийто символ е черната роза. Красиво и рядко срещано, цветето е вдъхновението за продуктите, които брандът предлага в Serdika Center, а вече и в Paradise.

За да разбереш причината за вълнението ни, предизвикано от отварянето на втори обект на Delirium Exclusive, ще ти разкажем историята на нашата първа среща с този благоухаен рай.

Зад витрините на парфюмериен бутик Delirium се крие един истински вълшебен свят, в който от самото влизане ни посреща хармония от аромати и ни кани все по-навътре. С любопитство започваме детайлно да разглеждаме красиво изложените продукти.

Чувстваме се като една истинска Алиса, но нашата страна на чудесата е със златни и черни тонове, метални и мраморни детайли, които хармонично комбинират приказното усещане и елегантност с модерно архитектурно изкуство.

Не може да се наситим на разнообразния избор от шишенца и кутийки, пълни с всичко от луксозни парфюми, кремове за лице и гримове до аромати за дома. Всеки един има собствена история, разказана от любезните експерти, които се грижат за това преживяване да бъде още по-незабравимо. Тук избираме от продукти на брандове като La Mer, Tom Ford Beauty, Jo Malone London, Bobbi Brown, Kilian Paris, Herrera Confidential by Carolina Herrera и много други, както и утвърдени марки висок клас като La Prairie и Estée Lauder.

Бляскавата атмосфера (нека не ти звучи крайно, защото тук тя е именно такава), примесена със създаденото чувство за спокойствие и уют, ни кара да искаме да продължим да изследваме нови марки и философията зад тях, именно заради която те са толкова специални.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *