5 събития за след работа: 9-13 юли

Тази седмица не бързай да се прибираш след работа

0 коментара Сподели:

Чухме, че слънцето най-накрая ще се покаже и в столицата. Лятното настроение ще е в стихията си и идните дни ще празнуваме с много готина музика и все на открито. От Маймунарника в Колодрума смело към центъра, където ни очакват италианско кино и различни изложби.

СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ – 20 ГОДИНИ „КЪМ“ – МАЙМУНАРНИКА
четвъртък, 12 юли, 20 часа, Маймунарника

Има концерти, на които се чувстваме все едно празнуваме рождения си ден. Звездите, небето и атмосферата – всичко докосва емоциите ни и разиграва спомените и фантазиите ни. Точно такава вечер ще ни подари Маймунарника, събираш ни с Обичайните заподозрени и Стефан Вълдобрев. Музика, приятели и щастие – дори да си решил уикенда да избягаш към морето, четвъртък вечер си е перфектната опция за закриване на седмицата.

СЕДМИЦА НА ИТАЛИАНСКОТО КИНО
цяла седмица, Дом на киното

Ако романтиката с аромат на пуканки ти е долипсвала в Дом на киното винаги има нещо интересно. Тази седмица ще се забъркаме в италианска фиеста от 5 комедийни заглавия. Идеята е част от 3 Festival del Cinema Italiano in Bulgaria и представя малко по-задълбочен фокус върху областта Пулия, една от най-живописните и богати на традиции италиански области, нейните постижения на регионално ниво в областта на киното, еногастрономията и туризма, които за известни в цял свят. 

THE BIRTHDAY CAKE AT BARE HANDS SOCIETY
четвъртък, 12 юли, 20 часа, Bare Hands Society

Брой си, че четвъртък вечер си на рожден ден. Пускаме се по ул. Гурко за да се отбием през Bare Hands Society за парче торта. Специално поздравяваме екипа на магазина за празника. Разбрахме, че са подготвили и специална изненада за всички любители на авторските принтове и оригинални придобивки.

MARBLE SOULS КОЛОДРУМ – OPEN AIR PARTY
петък, 13 юли, 20 часа, Колодрума

Емблематичната, но доста забравена локация на Колодрума в Борисова градина ще бъде възродена. Този петък, момчетата от Marble Souls ще раздвижат мястото с музикална селекция преливаща между hip-hop, rap, liquid trap, funk, chill beats и baile funk. Входът е абсолютно свободен, а барът на място ще предлага всичко необходимо. Ще има вкусен оазис и за гладните, а настроението ще си е „парти под звездите“

ОСТАВИ СВОЯТА СЛЕДА
сряда и четвъртък, 17 часа, Площад Света Неделя

Покана да споделиш идеите си за развитие на любимата София. Австрийският културен павилион FLUCA ще те чака заедно екипа, който работи по споделената и дългосрочна стратегия за развитие на София. Остави своята следа в бъдещата визия за града, любимите ти маршрути и места в него.

Ако искаш косата ти да сияе на следработното ти пътешествие, виж какво има да сподели една носителка на dream curls.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *