Доброто в сърцето на града

Една инициатива, в която да се включиш

0 коментара Сподели:

2020 определено можем да опишем като сложна. Ситуацията в света постави много хора и бизнеси в тежко финансово положение. И макар да практикуваме социална дистанция, It’s always better when we’re together, както пее Jack Johnson.

Понякога имаме нужда от напомняне, че можем да помогнем на другите, без това да ни коства много.

Три партии – Mall of Sofia,  Двунационалната търговска камара България – Израел (BCCBI) и организация „Аз обичам България“, дават началото на инициативата „Доброто в сърцето на града“ и отправят покана към всички да се включат.

А ето за какво става въпрос – подкрепяйки различни каузи, търговският център ще помогне на хора и малки бизнеси в нужда. Да правиш добро не е еднократен жест, а осъзната гражданска позиция на отговорност към обществото и затова насърчаването на инициативата е толкова важно.

От ноември нататък Mall of Sofia, BСCBI и „Аз обичам България“ ще си партнират с различни организации с нестопанска цел, за да реализират инициативата „Доброто в сърцето на града“.

Една от каузите е свързана с осигуряване на храна за нуждаещи се.

От 14 ноември всеки може да занесе пакетирани хранителни продукти по списък, публикуван на сайта на търговския център. Храната ще се събира в Mall оf Sofia на ниво -2, пред входа на супермаркет BILLA. В предколедния период от 21 до 23 декември на специално обособено място ще бъдат раздавани на нуждаещите се пакети от събраните продукти.

Палитрата от благотворителни акции включва още

безплатни тестове за диабет (13 и 14 ноември), базар в подкрепа на младите таланти от Националната художествена академия, а операция „Плюшено мече“ ще ти открие щастието от подпомагане на деца в неравностойно положение.

Сезонът ще бъде по-топъл, ако споделим любовта и светлината на добротата.

Повече информация за инициативата можете да намерите на сайта на търговския център.

Жокерите на Джордж Р. Р. Мартин 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *