Мечти по света и у нас: Мелани, Славена и Никол

Запознаваме те с още трима от стажантите на Lidl

0 коментара Сподели:

Даваме думата на младите – срещаме се с великолепната стажантска седморка на Лидл България – седем готини млади хора, които поразпитахме за живота, уроците, мечтите и бъдещето, което им принадлежи.

След като вече те срещнахме с Кристиян и Марина, чиито мечти се разпростират на висока скорост чак до Холивуд, днес е време да те запознаем с три момичета, които ни отвеждат по стъпките на Ботев, в преспите на Финландия, а накрая – там, където изгрява слънцето. Това са Мелани, Славена и Никол.

Където и да те хващаме в момента – офис стол, на обяд с колегите, в отпуск, със сигурност си спомняш въпроса „Какъв искаш да станеш, когато пораснеш?“ и отговора, който някога си давал. Също като Мелани, която в момента ни напомня на Али Макбийл, а някога е искала да бъде ветеринар.

Асоциациите с филмите и сериалите са безброй, когато пред себе си имаш толкова амбициозен млад човек.

Не е случайно, че Мелани избира да стажува в Lidl, където може да съчетава полезното с приятното – да кара стаж по специалността си, да опознае отвътре модерен световен бранд, да срещне нови амбициозни хора и да прекара едно различно лято, което ще запомни. Също както помни едно свое незабравимо пътуване до Финландия, което я пренася в царството на трите ѝ любими неща – сняг, хъскита и коледно настроение.

За Славена, която в момента работи по проект за повишаване на ефективността от продажбите като част от стажантската програма,  сбъднатата мечта е в посока изток и далечен Китай –

място, което и до ден днешен я удивлява със забързания си начин на живот, впечатляващата инфраструктура, спокойствието и трудолюбието на китайския народ.

Животът я отвежда и на други континенти – в щата Масачузетс, САЩ, където работи по 15-16 часа на ден, и разбира се, в Европа, където съвсем скоро ѝ предстои да специализира „Мениджмънт“ в Солун, като част от обучението ѝ в City College of Sheffield.

Накрая, но не на последно място, Никол ще ни отведе до най-красивите места на България. Преди години тя участва като помощник в организацията на националния поход „По стъпките на Ботевата чета“, а вече 5 години е член на Туристическо дружество „Сърнена гора“ в Стара Загора.

Възпитана в любов към планината, Никол е доказателство, че френският финес, немската практичност и българският патриотичен дух могат необезпокоявано да съжителстват заедно.

Макар че учи френска филология, за трето поредно лято се озовава в Lidl, където традиционно цари немски ред и дисциплина. Избира Lidl за трета година именно защото се е убедила с очите си, че компанията дава възможности за развитие и е отговорна и коректна към хората.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *