Кристиян и Марина между Холивуд и високите скорости

Стажанти с големи мечти и светли идеи

0 коментара Сподели:

Даваме думата на младите – срещаме се с великолепната стажантска седморка на Лидл България – седем готини млади хора, които поразпитахме за живота, уроците, мечтите и бъдещето, което им принадлежи.

Първите ни герои са Кристиян и Марина.

Тя – започнала от холивудската снимачна площадка, а той – готов със списъка мечтани коли, които да вдигат пушилка в следващата част на „Бързи и яростни“. Измежду тези два филмови сценария обаче се появява Lidl, където двамата в момента са стажанти. Марина е впечатлена от това колко енергичен и вдъхновяващ е екипът, който я посреща. За Кристиян пък Lidl е първата важна стъпка в професионалния му път, затова се радва, че трупа опит по специалността, която учи – логистика. В момента и двамата работят по свой собствен проект, като в края на стажа си – също като по американските филми, ще представят идеите си пред големите шефове. 

Убеждаваме се, че заслужават да им стискаме палци, докато слушаме какво ни разказват за себе си. Марина учи Product Marketing & Project Management в Австрия, като за една година отскача и до Финландия по Еразъм. Именно в Хелзинки става част от екипа за подготовка на един от най-големите бизнес форуми в северните страни Nordic Business Forum, който нарежда сред най-вълнуващите ѝ работни изживявания досега:

Бях част от организацията на събитието и отговорях за координирането на интервютата със спийкърите, 

сред които бяха Джордж Клуни, Стив Возняк и Ранди Зукърбърг."

Тук има 5 кратки четива, с които да запълниш уикенда си.

Тук е мястото, където вижда на живо Джордж Клуни, за което мнозина биха й завидели. Истината обаче е, че съдбата не за първи път я среща с холивудски имена. Още когато е на 12 се снима в първата си лента – влиза в ролята на дъщерята на влиятелно семейство, която бива отвлечена от героя на Доминик Пърсел, когото помниш от „Бягство от затвора“. След това участие любовта й към киното остава пред кулисите:

Трябва да има и хора, които са от другата страна и оценяват изкуството им. Аз съм един от тях.

За разлика от нея, обаче, Кристиян няма да се поколебае за секунда, ако му предложат роля в следващата част на „Бързи и яростни“. Дори вече е готов със списъка с коли, които да видим в лентата.

Със сигурност бих включил 

1968 Ford Mustang Shelby GT500 ‘Eleanor’, 2020 Ford Mustang Shelby GT500, 2020 Toyota Supra mk5, 2020 Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, Rimac C_Two."

Любовта му към автомобилите се появява, когато е само 4-годишен и баща му го завежда на картинг пистата във Враца. От тогава високите скорости и адреналинът са му страст – джет, картинг, както и планинско колоездене, което практикува вече 10 години. Гордее с личния си рекорд от 40 км за един ден. Пожелава си рано или късно да се качи на истински WRC автомобил от световния рали шампионат, както и да стане доказан професионалист в сферата на логистиката.

Сигурни сме, че и това ще стане, защото когато имаш правилната настройка… и кола, можеш да стигнеш навсякъде. 

Каним те на остров Св. Анастасия.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *