Go to the Island: Св. Анастасия става парти остров

Акостираме на остров Света Анастасия на 5 септември

0 коментара Сподели:

Островът на съкровищата вече не е таен. Обявихме координатите му преди няколко седмици. Ако си изпуснал новината, поправяй грешката бързо, защото ранните птички най-рано пеят.

Вдъхновени от парти формати, случващи се във всеизвестни курорти в Испания, Гърция, Италия и Хърватия, решихме да пренесем магията и на родното Черноморие. Ако си празнувал с нас Нова година (в Ню Йорк, Бояна), танцувал си след работа на After Work Social Club, знаеш, че

партитата са ни особена слабост.

Специалитет, към който подхождаме със страст и сервираме на голям поднос. В случая – с лодка.

На 5 септември акостираме на остров Св. Анастасия край Бургас. Взимаме за доверен съюзник вятъра и създаваме атмосфера, с която да се гмурнеш в дълбините на забавлението и парти животът, който всеки себеуважаващ се остров заслужава. Изпращаме лятото. Посрещаме залеза. Наслаждаваме се на бриза. Вдигаме наздравици. Танцуваме. Унасяме се в музиката.

Празнуваме морето и всичко, което ни харесва.

Наричаме морското си приключение Go to the Island. В него забъркваме и Gabriella Vergilov, DIASS, Koi Lopa, Stranger Synths, а повече диджеи ще обявим съвсем скоро. Всички морски и градски души ще се пренесат в свят на фантазия, музика, цвят и емоция. Предстои едно парти, с което ще заредим душите с емоции, а косите с вятър. Каним те на първото си морско приключение, в което компания ще ни правят вълните, залязващото слънце и морския бриз. 

Както казахме и в началото, побързай, ако искаш да се сдобиеш с Early Bird билет. Количеството на този тип билети, на цена от 20 лв., е ограничено.

БИЛЕТИ ЗА GO TO THE ISLAND ИМА ТУК.

Достъпът до Св. Анастасия ще се осъществява с корабчета, които ще тръгват от пристанището в Бургас, като разписанието им ще бъде съобразено със събитието. Ще има корабчета и в обратната посока, така че да можеш да отплаваш, когато прецениш.

Морското ни приключение започва точно в 18:00 часа и ще продължи чак до сутринта.

Подаряваме ти този изгрев, запомни го, никога повече в живота си няма да видиш същия.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *