3 сайдера, без които лятото няма да забълбука

Напитките, за които няма значение каква е прогнозата за времето

0 коментара Сподели:

Иван Коловос

Лятото вече целуна челото на града и топлите дни са осезаем факт. Остава само да намерим страхотна компания за градските ни приключения. Разхлаждащите напитки със зареждащ и тонизиращ крафт вкус дефилират по страниците на Go Guide, припомняйки ни какво е любов от първа глътка.

Напитките са изключително подходящи и за сезонни коктейлни миксове, така че смело развихри въображението си в тази посока!

The Good Cider

Празненство на всички добри неща в живота – ето каква е философията на вкуса на The Good Cider! Автентичният ябълков крафт сайдер със 100-годишна история от страната на баските определено е новата тръпка на лятото ни. Суровините за него се добиват от слънчевите иберийски градини, а петте различни вкуса са постигнати с изцяло натурални съставки, без ГМО и без глутен. Шах! И мат.

Крадецът на ябълки

Жегата простря ръка над града, а на нас ни замириса на лято. Ето защо инстинктивно протягаме ръка за един от уголемените кенове с подписа на „Крадецът на ябълки“, които на всичкото отгоре са и с як нов дизайн. Вслушваме се и във философията на бранда – историите са, за да бъдат споделяни. С удоволствие споделяме с приятели дяволито освежаващите летни предложения с вкус на сочна ябълка или вишна. Няма  какво да те лъжем – те са нашето хладно оръжие срещу посредствеността, скуката и жаждата. И понеже чуждите ябълки и вишни са най-сладки, дръж собствената си армия от кенчета под око. Защото светът е голям и Крадец дебне отвсякъде! 

Somersby 

Каквато и да е метеорологичната прогноза, около Somersby винаги е слънчево и купесто-свежо! Най-горещите изгреви и залези сякаш са затворени в новата им бутилка заедно с газирани емоции, а ако има любовна история на вкуса, то тя е между плътното и сладко манго и свежия и леко тръпчив лайм. Можеш да избираш между утвърдената класика и свежия и перфектно балансиран нов вкус – каквото и да реши небцето ти, лятото е под капачката на Somersby. И тъй като сме отявлени ценители на добрите коктейли, веднага ти издаваме една тайна. С участието на вкусовете на Somersby се получават просто перфектни домашно приготвени коктейли, които  ще накарат лятото ти да бълбука! 

Ето и 3 коктейл бара, в които винаги се отбиваме с кеф

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *