Новият брой на Go Guide – колела, зеленина и храна на свобода

В този брой се сливаме с природата по няколко възможни начина

0 коментара Сподели:

Май е с дъх не само на зреещи череши, а и на свобода. Така го усещаме, без да съжаляваме за нито една секунда, която прекарахме заедно със себе си у дома. Това беше време за нас, време, в което да си дадем сметка колко уязвими ни е направила реалността, в която живеем, но и колко малко ни трябва, за да бъдем щастливи.

Този май е подарък за всички ни. Прераждане. Започваме оттам, откъдето сме тръгнали някога. Затова и

в този брой се сливаме с природата, правейки специална селекция с най-добрите онлайн зелени местенца, 

които ни помагат да се докоснем до нея и да я имаме колкото може по-близо до себе си, независимо дали става въпрос за дома, офиса или къщата ни с двор.

Времето, прекарано вкъщи, засили нуждата ни да консумираме истинска храна, така че даваме идеи откъде да пазаруваш продукти „без екстри“ и подобрители, или с други думи кои са био фермите, които имат доставка до града.

И накрая обикаляме разцъфналите от хора улици на две колела. А за да знаеш как и ти да го направиш със стил и класа, чети нататък…

Go Guide през май няма да се появи на обичайните места, но затова пък му даваме живот онлайн и го пускаме за свободно четене тук. Щастливи сме, че можем да сме заедно, дори и под тази форма. Целият брой е точно под този текст. Slide right, ако ни гледаш през мобилно устройство.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *