5 събития за след работа: 30 юли – 3 август

Коктейли и концерти на открито, с които шаманстваме за слънце

0 коментара Сподели:

Тази седмица изпращаме юли и посрещаме най-летния месец – август. Макар и градските прогнози да не са 10/10 с очакванията ни,

смело ще те хвърлим в ивенти под открито небе,

с които ритуално да призовем слънцето да се завърне и по нашите географски ширини. Какво да правиш следработно, виж тук.

ARCTIC MONKEYS / ARCADE FIRE INDIE ROCK PARTY
Вторник, 20:30 часа, Маймунарника

Рок енд рол вторник вечер ни очаква в дебрите на Борисова градина. Тематично инди парти, което няма как да изпуснем. Ще чуем парчетата на любимите си банди, извън клубните стени, за да се развихрим максимално много. Очаквай патронните Arctic Monkeys в компанията на Queens of The Stone Age, Muse, Kasabian, Franz Ferdinand, The Strokes, Placebo, Еditors, The Killers и други.

3 ГОДИНИ ЧИТАЛНЯТА

Вторник, 19 часа, Читалнята

Отправяме се към парка пред Народния Театър Иван Вазов, където този вторник, ЧитАлнЯта празнува своя трети рожден ден. Мястото, събиращо любимите ни книги, свободно предоставени за четене, ще ни гощава с домашна лимонада и много познати усмивки, призив да преследваме вдъхновенията си.

ДОМАШНИ АЛКОХОЛНИ СЛАДОЛЕДИ И КОКТЕЙЛИ НА ТЕРАСАТА VOL.2
Сряда, 19 часа, Public Bar

За втори път в Public Bar ще си направим лятна фиеста, съчетаваща две спасителни срещу жегите стихии – сладолед и алкохол. Албена от Работилничка за сладки моменти заедно с Драгомир Иванов ще забъркат лятото в чаша. Нямаме търпение да се позабавляваме в средата на работната седмица.

JEREMY? ACOUSTIC LIVE AT KINO CABANA
Четвъртък, 19 часа, Kino Cabana

Романтичната лятна сцена на София ни кани на привечерно музикално изживяване, което ще докосне и най-тънките струни на сетивата ти. Любимците ни от Jeremy? ще ни подарят акустичен лайв концерт, който е перфектна възможност за едно-две коктейлни питиета след работа – приказна комбинация.

COME & MEET US | Garden Gathering
Вторник, 18:30 часа, INFLUENCER.BG

Сбирката ще ни предостави възможност за разговор на тема инфлуенсър маркетинга. Ще обсъдим разнообразните нови тенденции и всичко, което вълнува около тях. Ще се насладим на прохладната лятна вечер в двора на influencer.bgс приятни напитки – чудесна възможност да научиш повече за дейността им.

А ако вече си по Черноморието, не пропускай следните ментови партита тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *