Go Guide Stay Home Festival: акустични концерти, китари и джаз

Два дни, в които музиката влиза в дома ти

0 коментара Сподели:

На stayhomefestival.bg ще те заведем отново в някои от любимите барове и ресторанти на София, ще сготвим някои от емблематичните ястия, ще те поканим на лайв концерт, диджей парти или коктейл клас. Ще синхронизираме ума и тялото с йога. Минимизираме несгодите и отваряме сърцата си, за да подкрепим всички онези, които правят града ни толкова цветен. В специално създадения сайт и в онлайн каналите на Go Guide в продължение на цял уикенд ще може да медитираш, спортуваш, учиш, твориш, танцуваш и пееш с любимите ти артисти. Ще снимаме в някои от познатите ти барове, клубове, ресторанти, за да ти припомним, че те са тук и скоро ще са отворени за всички нас.  С генералната подкрепа на Takeaway.com, които доставят до нас вкуса на познатото, въпреки необикновения живот напоследък. 

Дичо и Чери, Остава, Jin Monic, Прея, Мила Роберт, Ерсин от Jeremy?, Бодуров трио, Александър Славчев.

Наистина се радваме всеки път, щом прочетем списъка от артисти, които ще ни почерпят с концерти в двата дни на Go Guide Stay Home Festival. Излиза, че има нещо хубаво в извънредното положение – кога друг път всички тези хора ще могат да ти дойдат „на гости“ иначе?

Е, случая с Дичо и Чери е малко по-различен – ние отиваме на гости, защото концертът ще бъде директно от собствената градина на певеца. Дичо прави акустичен лайв между цветенца и тревички, а в същия ден (2 май) и „Остава“ ни карат да не мърдаме от вкъщи с техния концерт с някои от най-готините им парчета.

Не забравяй, че на фестивала ще има и стендъп.

Jin Monic имат цяла армия от меломански сърца, с които могат да преминат през всички препятствия на живота. Една от най-готините рок банди у нас е подготвила акустични версии на любимите ни парчета.

Директно у дома идва и най-свежото, което некомерсиалната БГ сцена предлага, а то е комбинация от глас, бас, барабани и много браз. Казано с две думи – Funky Miracle. 

Едва ли имаш нужда да ти представяме Прея. Тя е много наше момиче, което често се отбива до страниците ни и има защо. Харесваме светогледа и творчеството ѝ, заради което за нас е удоволствие да ѝ дадем място в програмата си.

Мила Роберт – момичето, което направи небрежен преход от непретенциозни кавъри към собствени песни и това много се хареса на всички, идва за още един лайв, само тя и китарата интимно.

Независимата българска музика ни кани на концерт и с Ерсин от JEREMY? Фронтменът ще забие на китарата си акорди от най-слушаните парчета на групата.

Ако си фен на джаза, то със сигурност познаваш Бодуров трио. Ако не, то сега наистина е страхотен момент да се и да се насладиш на музиката на триото в състав Димитър Бодуров – пиано, Мишо Иванов – бас, и Йенс Дуеппе – барабани. Те умело преплитат фолклор и джаз, превръщайки звученето в емблематично за бандата си.

Александър Славчев, един от „гласовете на България“, има афинитет към специфични вокални партии и чувствени балади.

Слушаме музикалната му поезия в рамките на фестивала.

И тъй като музиката и стилът вървят ръка за ръка, Live концертите се откриват с подкрепата на Fashion Days. А ако желаеш, ти ще можеш да подкрепиш артистите от фестивала, като закупиш електронен билет.

Фествалът достига до нас благодарение на superhosting.bg

Go Guide Stay Home Festival предлага и коктейлни класове, които не са за изпускане.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *